Afmeld nyhedsbrev

Hos Jydsk Tagteknik markedsfører vi os bl.a via online-annoncering. Det betyder at vi udbyder vores kampagner til andre medier, og giver dem mulighed for at udsende kampagner for Jydsk Tagteknik via deres nyhedsbreve, tilbudsmails mm. Du kan derfor opleve at modtage mails eller sms'er, der vil kunne opfattes, som om de er sendt direkte fra Jydsk Tagteknik, da de indeholder tilbud fra Jydsk Tagteknik. Men disse mails og sms'er bliver altså udsendte fra andre medier og ikke fra Jydsk Tagteknik.

Har du f.eks tilmeldt dig en konkurrence på internettet, kan du have givet tilsagn til, et eller flere af disse medier, at de må sende forskellige tilbud til dig via mail eller sms. Medier har mulighed for at sende tilbud og kampagner for bl.a Jydsk Tagteknik.

Ønsker du ikke at modtage mail fra det pågældende medie, er det vigtigt at du afmelder i bunden af den mail du har modtaget. Det er desværre ikke muligt for Jydsk Tagteknik at afmelde dig fra andre mediers maillister, da vi ikke har afgang til disse.

Hvis du mener der er tale om spam, det vil sige mails der sendes til dig, uden at du i forvejen har bedt om det, så kan du klage til Forbrugerombudsmanden, det gøres nemmest ved at klikke på dette link.
Klag over spam

Gode råd til at begrænse spam

Der er flere måder du kan undgå eller begrænse spam på. Spam er e-mails, sms mv., der sendes til dig, uden at du i forvejen har bedt om det og med tilbud om produkter, du kan købe eller fx konkurrencer, du kan vinde. Men der er flere ting, du kan gøre for at forebygge modtagelsen af spam. Læs mere her

Afmeld nyhedsbrev fra Jydsk Tagteknik

Jydsk Tagteknik sender hvert 14. dag et nyhedsbrev til ca. 400.000 boligejere i Danmark. Nyhedsbrevet indeholder gode råd og tips til boligere om vedligeholdelse af hus og have. Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet, skal du gøre det ved at klikke i bunden af nyhedsbrevet på "Afmeld nyhedsbrev".

Indtast emailadressen
som skal frameldes vores nyhedsbrev: