Bestil algebehandling

Algebehandling med omtanke

Du får algebehandlet dit tag og renset tagrender. Algebehandlingen bliver efterfølgende udført én gang årligt, mellem marts og oktober måned. Vi lægger en kontrolseddel, efter udført algebehandling.

Du kan sagtens holde dit tag sundt og pænt uden at skade miljøet. Når vi udfører en algebehandling, opsamler vi overskudsvæsken i specialbeholdere, så den ikke ender i grundvandet eller i din regnvandsopsamling.

Vi anvender Algefri N Proff, som er et af de få algebekæmpelsesmidler, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Godkendelsen er din garanti for, at algebekæmpelsesmidlet er effektivt og sikkert at bruge.

KAMPAGNEPRIS KR. 1.500 INKL. MOMS.

Normalpris kr. 2.500.

BESTIL ALGEBEHANDLING

OBS! Tilbuddet gælder fastland og brofaste øer

3 største fordele ved en algebehandling fra Jydsk Tagteknik

Miljørigtig algebehandling
Vi bruger kun miljøgodkendte produkter, og samler overskudsvæske op

Forlænger tagets levetid
Alger og mos gør dit tag sårbart, fordi rødderne gror ned i de små revner, suger vand til sig og får taget til at revne, når frosten sætter ind

Årlig rens af tagrender
Vi renser tagrenden for blade og skidt

Vi anbefaler et algebehandlingsabonnement

Det anbefales at bestille et algebehandlingsabonnement, hvor du én gang årligt i perioden marts til oktober får algebehandlet dit tag og renset dine tagrender. Med et abonnement får du 40 pct. på alle behandlinger. Du betaler altså kun kr. 1.500 årligt.

Priserne gælder for huse, hvor tagarealet er under 300 m² og med maks. 4 meter til tagrenden. Du behøver ikke at være hjemme under behandlingen. Vi lægger en kontrolseddel efter udført algebehandling.

OBS! En algebehandling nedbryder algerne, som dør og herefter falder af. Der kan derfor gå op til 12-16 uger, før du kan se den fulde effekt af behandlingen. Er taget meget angrebet, kan der være behov for en ekstra behandling.

Vi overholder alle lov- og miljøkrav ved en algebehandling

Vi renser tagrenden for blade og skidt, og afløbet skal blokeres inden algebehandlingen udføres, så vi med et specielt sugemundstykke kan opsamle overskudsvæsken. Dette for at forhindre at væsken løber ud i afløbet. Væsken opsamles i en specialbeholder og bortskaffes efterfølgende på miljørigtig vis.

Book din algebehandling her
Book din algebehandling her