Marianne Grave Lindvig
12. maj
Søde medarbejdere
Vi har nu i omkring 1 uge haft besøg af to dygtige unge mænd Rasmus og Oliver. Det har været en fornøjelse at se arbejdet med taget skride frem af for hver gang man kiggede på det. Der er blevet ryddet op dagligt, de havde tid til ar snakke med vores datter som er ret nysgerrig. De svarede gerne på spørgsmål og virkede meget professionelle. 1000 tak for god service

Morten+Kristensen
29. februar
Er super tilfreds med det færdige…
Er super tilfreds med det færdige resultat af vores nye Decratag. 😊 Det var nogle gode håndværker som var ude ved os. De var venlige, imødekommende og havde altid tid hvis vi havde spørgsmål. Kan varmt anbefale Jydsk tagteknik.

Liselotte aaby
19. oktober
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse. 4 dage så var der et flot nyt tag. Håndværkeren var rigtig dygtig , og der var ryddet op overalt. Anbefaler gerne Jysk tagteknik.

Nils Ole Harreschou
7. september
Min erfaring gennem mere end ti år med Jydsk Tagdækning.
Min erfaring gennem mere end ti år med Jydsk Tagteknik er, at de er høflige og ordholdende med deres arbejde, der udføres hurtigt og professionelt, til den aftalte tid og pris! Arbejdet har i perioden omfattet opstart af samarbejdet med rensning og maling af daværende godt tyve år gamle eternittag, derpå den årlig algebehandling af samme tag samt for nylig, da taget var blevet 35 år gammelt, montage af nyt Decratag.

Lotte Kristensen
6. september
God oplevelse
Jeg har fået en meget professionel rådgivning, godt tømmerarbejde og en god finansiering. Jeg vil gerne anbefale Jydsk Tagteknik til andre, der overvejer at få nyt tag på.

Grete Hansen
5. september
Kan anbefales
Har fået et nyt flot tag. De har været god til at rådgive og har altid været behjælpelig med svar på spørgsmål undervejs. De overholdt de tider de havde lovet at lave arbejdet. De giver i deres tilbud altid en god oversigt over arbejdet.

Erik Pold
5. september
Hurtig tilbudsgivning og gode håndværkere.
Hurtig tilbudsgivning. Ikke så god kommunikation i starten af byggesagen. Rigtige gode håndværkere til udførelsen. Kort byggetid. God service efter udførelsen.

Søren Hansen
13. maj
3 tegn
Mere end 10 tegn

Ivar Jensen
2. marts
Rigtig god kundekontakt
Rigtig god kundekontakt, og selvfølgelig godt håndværk.

Guy Ghislain
28. februar
Venlige og dygtige medarbejder.
Venlige og dygtige medarbejder.. Alt gik som planlagt.