Hvor lang er levetiden på tagpap?

Den tagpap som vi bruger er en helt anden kvalitet, end den som du kan købe i en trælasthandel. Derfor kan vi også garantere at de tage vi laver med tagpap har en holdbarhed på over 30 år.

 

Hvis du hellere vil læse istedet for at se video:
Jamen det kommer jo meget an på, om man vælger et ordentligt produkt. Der er mange forskellige tagpapper i omløb, kan man sige. Lige fra en tagpap, som du kan købe på en trælasthandel og så den, som vi professionelle bruger.

Typisk har de jo ikke altid været lige gode, tagppapperne. I gamle dage kan man sige, at der var ikke ret meget gummiindhold i, så der var de meget stive og det er jo også derfor, at sådan noget som fladtage ikke har det bedste ry.

Men man kan sige, at med de produkter, som vi har i dag, som der er bitumen indhold i, det gør at tagpappen kan arbejde meget bedre og det gør faktisk også i dag, at vi uden tvivl kan sige, at sådan et tag vil holde i over 30 år

Der er en god tredobbelt 15 års garanti på det her. Så det er et meget meget seriøst produkt