Hvorfor skal jeg vælge et tegltag?

Du skal vælge et tegltag, hvis du vil have en stærk og holdbar tagløsning. Vi monterer tegltag med undertag i dag, så du får et meget holdbart tag, der er vedligeholdelsesfrit. Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på et tegltag, så kan du kontakt os her på siden

 

Hvis du hellere vil læse end se video:
Tegltag er jo et godt gammelt produkt, kan man sige, som man kender det. Det er drønstærkt. De gamle tegltage havde jo de problemer, at man understrøg dem, det vil faktisk sige, at har man et gammelt tag med undertag eller understrygning i dag, det kræver altså meget vedligeholdelse.

I dag der monterer vi det jo med undertag og det sikrer jo, at taget er tæt og vedligeholdelsesfrit. Derfor er det jo en langsigtet investering, at få et godt nyt tegltag. Vi går meget op i, at man får den rigtige løsning, det vil sige den rigtige tagsten med det rigtige undertag. Der er mange detaljer i et tegltag og det er vi rigtig gode til.