Rationel AURA – Vinduer og døre i solid trækonstruktion

Alle vores vinduer og døre er fremstillet i en solid trækonstruktion, der giver dem en lang levetid. De er lette at rengøre og kræver et minimum af vedligeholdelse. Isoleringsevnen er høj og du får derfor et produkt, der sikrer dig en optimal energiløsning, der lukker mest muligt dagslys ind og dermed giver dig gratis solvarme. Det er noget som du fremadrettet vil kunne mærke på din varmeregning.

Beregn hurtigt og nemt prisen på ny vinduer og døre

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på nye vinduer og døre til netop din bolig.

Prøv vores online beregner

Farver

Du har mulighed for at give din bolig karakter med vinduer og døre i disse farver. Rationel AURA leveres i en standard RAL-farve udvendig og indvendig efter dit valg.

Ud over standardfarverne vist nedenfor kan du vælge mellem mange farver fra RAL-skalaen til dine nye vinduer og døre. Kontakt os venligst, hvis du ønsker prisen på en specialfarve oplyst.

Vi garanterer ikke for farveægtheden i de viste farveeksempler. Du anbefales derfor at benytte et autoriseret RAL-farvekort for valg af den ønskede farve.

Granitfarver (kun til Rationel AURAPLUS)