FÅ ET TILBUD PÅ En tagrenovering

Bestil et gratis tagtjek

inkl. rapport og tilbud

Tagrenovering forlænger dit tags levetid

Når du vælger at investere penge i en tagrenovering, har du mulighed for at forlænge tagets levetid med op til 10-15 år. Inden vi udfører en renovering af taget gennemgår vi dit tag og giver dig et overblik over, hvilke skader der bør udbedres samt forslag til forbedringer. Jydsk Tagteknik tilbyder bl.a. tagrenovering indenfor disse områder:

Rens og maling

Tagrens og -maling kan forlænge dit tags levetid med op til 10-15 år.

Klik og læs mere

Tagreparation

En tagreparation kan forlænge tagets levetid med op til 10-15 år.

Klik og læs mere

Algebehandling

Årlig miljøvenlig algebehandling forlænger tagets levetid.

Klik og læs mere

Tagrenovering kræver faglig ekspertise

Jydsk Tagteknik er i dag Danmarks største tagrenoveringsfirma. Vi har en stor erfaring indenfor renovering af tage. Gennem tiden har vi renset og malet over 5 million m2 tage over hele landet. Vi er endvidere totalleverandør indenfor tagløsninger, når du skal have et nyt tag. Vi har egne håndværkere og har erfaring med alle typer tagopgaver.

Dansk Byggeri Tagmalerforening

Jydsk Tagteknik er medlem af “Dansk Byggeri Tagmalerforening” og dermed omfattet af BYG Garanti. Som medlem deltager Jydsk Tagteknik i en række obligatoriske kurser, der sikrer, at vi altid er opdateret med nyeste viden inden for regler, miljø og udførelse af tagrenoveringsopgaver herunder tagmaling. Det er kun 15% af alle tagrenoveringsfirmaer, der er medlem af Dansk Byggeri Tagmalerforening og dermed omfattet af Byg Garantiordningen.

Når du vælger Jydsk Tagteknik, er du også dækket af Håndværkerens Tryghedsgaranti. Det betyder, at du er sikret kvalitetshåndværk helt i top. Med Håndværkerens Tryghedsgaranti er du i tilfælde af fejl og mangler ved arbejdets udførelse – som entreprenøren ikke kan udbedre – garanteret en kontant betaling fra det uafhængige garantiselskab på op til 200.000 kr. inkl. moms pr. entreprise.
Læs mere om Håndværkerens Tryghedsgaranti

Tagrenoveringer foretaget af Jydsk Tagteknik de seneste tre år

For optimal visning på mobile enheder – vend skærmen.