Spar varmeudgifter og CO2 med en varmepumpe fra Jydsk Tagteknik

En luft-luft varmepumpe er en rigtig god forretning, der kan nedsætte dine varmeudgifter betragteligt og er et effektivt og økonomisk supplement til din nuværende opvarmningsløsning i villa eller sommerhus. En varmepumpe er hurtigt og nem at installeret uden indgreb i dit nuværende varmeanlæg, og kan i den rette kvalitet og indstilling ofte dække 50-100% af dit opvarmningsbehov. Desuden er varmepumpen et miljørigtigt alternativ, og tilbyder stor fleksibilitet ved opvarmning af din bolig.

I skemaet er angivet, hvor hurtigt investeringen typisk er tjent hjem. Derefter sparer du fortsat masser af penge og co2 udledning i mange år fremover.

Sådan fungerer en varmepumpe

Varmepumper optager energi fra udeluften, der suges ind i udedelen, som er monteret udvendigt på huset. I udedelen omsættes energi ved hjælp af et kølemiddel under tryk, som frigives i huset via indedelen. Processen er omvendt, når varmepumpen anvendes til køling. Indedelen er oftest placeret i det rum, hvor varmebehovet er størst, typisk i stue og alrum.

Vores varmepumpe er markedets mest fleksible løsning:

 • Slankt design betyder, at varmepumpen fylder mindre end andre modeller på markedet og derfor ikke dominerer indretningen i din bolig.
 • Tilslutning til wi-fi og fjernstyring via smartphone.
 • Særdeles lydssvag inde- og udedel sikrer optimal driftskomfort.
 • Nattesænkning af temperaturen giver dig mulighed for at optimere indeklimaet og reducerer varmespild.
 • Unikt luftrenefilter renser din indeluft og fjerner allergifremkaldende partikler nemt og effektivt.
 • Sommerhusindstilling (8 graders funktion) sikrer dig en lav frostsikker temperatur og tillader hurtig og behagelig opvarmning til stuetemperatur, når du ønsker det.
 • Nedkølingsfunktion (aircondition).
 • Intellegent afrimningsfunktion sikrer, at udedelen ikke tiliser og derved taber effekt.
 • Varmepumpen er konstrueret til at fungere helt ned til 20 minusgrader, hvilket gør dig uafhængig af alternative varmekilder selv i ekstreme situationer.
 • Unik ”I-feel” funktion med indbygget temperaturføler i fjernbetjeningen betyder, at du kan vælge at styre varmen efter det område, hvor fjernbetjeningen ligger fremfor hvor indedelen er placeret, hvilket sikrer en behagelig varmefordeling i rummet.

Eksemplet er baseret på et 140 m2 parcelhus opvarmet med olie med et opvarmningsbehov på 24.000 kWh/ år. Lånet er uden gebyrer eller renter, dvs. ÅOP er 0%. Tilbuddet gælder kun helårsboliger opvarmet med olie eller gas.

Mobil fjernstyring af varmepumpen

Varmepumpen kan tilkobles wifi-forbindelsen i dit hus, hvorefter du kan styre varmepumpen via en App på din smartphone uanset hvor du befinder dig –  f.eks. inden hjemkomst fra ferie eller forud for et sommerhusbesøg.

Funktioner der kan styres via smartphone:

 • Slukke og tænde varmepumpen
 • Hæve og sænke temperaturen i din bolig.

Der er stor forskel på varmepumper

En høj effektivitet (COP) opnås kun med en kvalitetsvarmepumpe tilpasset det nordiske klima. Det er derfor vigtigt, at du nøje studerer effektiviteten ved lave temperaturer, når du vælger varmepumpe, da det jo er der, du har brug for varmen. Med en varmepumpe fra Jydsk Tagteknik er du sikret den nyeste teknologi fra verdens største producent samt bedste komfort i dit hjem eller sommerhus.

COP er et mål for den producerede mængde varme, når varmepumpen tilføres 1 kW el fra elnettet. Til sammenligning er effektiviteten ved elvarme 1 COP, hvilket betyder, at 1 kW el producerer 1 kW varme. Se skema til højre.

Finansiering

Jydsk Tagteknik tilbyder en særdeles fordelagtig finansiering af omkostningerne til din nye varmepumpe.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe og hørnærmere om dine finansieringsmuligheder.

Vælg en specialuddannet Energivejleder

Vores specialuddannede energivejledere er kvalificerede rådgivere i forbindelse med din investering i en varmepumpeløsning. Med mange års erfaring med energirenovering af danske boliger har vi den nødvendige viden om både de økonomiske og tekniske detaljer ved alternativ energi.

Vores energivejledere giver dig altid grundig vejledning i forbindelse med din nye varmepumpe, og finder bl.a. den optimale placering af både inde- og udedel sammen med dig, hvor både udseende og funktionalitet tages i betragtning. Herefter installeres varmepumpen af en af vores certificerede el- og varmepumpeinstallatører, så du altid er sikret en faglig forsvarlig løsning.

Bliv kontaktet med et tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud på varmepumper.

Jeg vil gerne kontaktes med et tilbud

Lomo Gree Datablad

Tekniske specifikationer på Lomo Gree luft til luft varmepumpe.

Brochure-varmepumpe

Brochure om Varmepumper

Optimer varmeøkonomi og indeklima med en varmepumpe.