Mål for bæredygtighedi Jydsk Tagteknik

Jydsk Tagteknik bidrager til grøn omstilling

Hos Jydsk Tagteknik er det vores opfattelse, at vi alle har et ansvar for den grønne omstilling og fremtidig bæredygtig vækst.

Derfor indtænker vi bæredygtighed og CO2-reduktion i alle aspekter af vores forretning. Det gælder både i forhold til de løsninger, vi anbefaler vores kunder, i forhold til vores brug og håndtering af materialer i byggeri og administration og i forhold til vores arbejdsprocesser.

For at sikre at vores indsatser og fremtidige tiltag lever op til FN’s verdensmål om bæredygtig udvikling, som blev vedtaget på FN-topmødet i 2015, har vi udvalgt 5 verdensmål, som særligt relaterer sig til vores forretning.

Vi er langt fra i mål, men vi ønsker at udvikle vores forretning i tråd med verdensmålene, så vores virksomhed og aktiviteter så vidt muligt bliver CO2-neutrale i 2030.

Download Jydsk Tagteknik Bæredygtighedsrapport

Bæredygtighedsrapport

Læs mere om vores indsatser og målsætninger for en bæredygtig forretning i vores bæredygtighedsrapport.

Læs hele rapporten her

Vi bygger med STARK

STARK har gjort det lettere at vælge byggematerialer, der er bedre for miljøet. De har introduceret deres eget mærke: Byg grønt-mærket. Varer, der bærer dette mærke, giver vished om, at det er et mere miljøvenligt valg.

1.000 energi­renoveringer

Vi udførte 1.000 energirenoveringer for danske husejere i 2021 i form af efterisolering, udskiftning af vinduer/døre og montering af varmepumper. Det er i årenes løb blevet til mange tusinder tons CO2 -besparelser og reducerede varmeregninger.

I 2021 oplevede vi en vækst i efterspørgslen på energirenoveringer på over 100% i forhold til året før. Godt gået Danmark!