Spar penge på varmeregningen og skån miljøet

Der er rigtig mange penge at spare ved at vælge Rationels energibesparende døre og vinduer. Vores produkter er designet til at lukke mest muligt gratis solvarme ind og den gode isoleringsevne holder på varmen. Alle vores vinduer kan leveres men friskluftventiler, der er udviklet, så du kan lufte ud, uden at åbne vinduet. Ventilen er ikke synlig udefra. Daglig udluftning nedsætter forekomsten af husstøvmider, skimmelsvamp og kondens.

10 gode råd til et bedre indeklima

1. Luft ud med gennemtræk tre gange dagligt i ca. 10 min. – også om vinteren, og lad dine døre stå åbne mellem de forskellige rum, så luften kan cirkulere.

2. Gør rent mindst én gang om ugen og hovedrent to gange årligt

3. Undgå tobaksrøg og stearinlys indenfor

4. Brug emhætte og luft ud, når du laver mad

5. Hæng vasketøjet til tørre udenfor eller brug tørretumbler. Hvis du tørrer dit tøj indendørs, er det vigtigt, at du lufter ud imens. Det våde tøj afgiver en masse fugt.

6. Sluk elektriske apparater, når du ikke bruger dem (PC, printer, TV mv.)

7. Hold den samme temperatur i alle rum. Den optimale temperatur for et sundt indeklima er 20-22 grader.

8. Luft ud, når du har været i bad, og luk døren til badeværelset, når du bader

9. Åbn døren til soveværelset om natten

10. Tjek minimum en gang om året om der er fri passage i dine aftræk i bryggers og badeværelse. Fjern støv, spindelvæv og eventuelt nedfaldne blade og fuglereder.

Med vinduer og døre fra Rationel tænker du på miljøet

Rationel anvender FSC® certificeret træ fra nordeuropæiske skove, hvor der gennemføres en systematisk genplantning. Derudover underskriver alle materialeleverandører en erklæring, hvori der er fastsat en lang række arbejds- og miljømæssige minimumskrav, som skal være overholdt.

I vores produktion gør vi mest muligt for at påvirke miljøet mindst muligt. Vi anvender blandt andet vandbaseret maling og genanvender produkter som maling, aluminium og spildglas. Vi har desuden eget varmeværk og opvarmer vores produktionshaller ved hjælp af genbrugstræ fra vinduesproduktionen.

Beregn hurtigt og nemt prisen på ny vinduer og døre

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på nye vinduer og døre til netop din bolig.

Prøv vores online beregner