Energiruder

Der er rigtig mange steder hvor varmen kan slippe ud af huset. En af de helt kritiske punkter er husets vinduer. Derfor er der selvsagt mange penge at spare ved udskifte de gamle termoruder med energiruder.

I en gammeldags termorude er der luftfyld mellem glassene. Det betyder ruden lader solens varme slippe igennem glasset. Desværre lader ruden også en del af den indvendige varme slippe ud.

I energiruder er luftfyldet mellem glasset erstattet med en gas, som isolerer langt bedre end luftfyldet. Energiruder lukker stadig solens varme ind gennem vinduerne. Samtidig sørger en usynlig belægning for at rumvarmen reflekteres, således at den ikke slipper ud gennem vinduerne. Om sommeren søger dine energiruder for at strålevarmen fra husets mure og fliser ikke kommer ind, og medvirker derfor til et køligere indeklima i sommervarmen.

Værd at vide om energiruder:

Merprisen på energiruder er tilbagebetalt i løbet af 3 år

Energiruder giver et køligere indeklima om sommeren

Energiruder holder varmen inde i huset med en særlig belægning

Karme og sprosser er også energimærket, se efter et energimærke som et samlet produkt når du køber energiruder

 

Finansiering til 0 % i rente

Som noget nyt tilbyder Jydsk Tagteknik A/S en finansiering hvor du kan låne til din tagrenovering, du kan låne hele beløbet uden at betale hverken renter, månedlige gebyrer eller oprettelsesgebyr, dvs. til 0% i rente og 0 kr. i månedligt gebyr 0 kr. og 0kr. i oprettelsegebyrer, og til sidst 0% i ÅOP, bedre kan det ikke blive.