Om efterisolering2019-11-20T15:40:15+00:00

FÅ STYR PÅ DIN ISOLERING

Gratis isoleringstilbud

Der er flere fordele ved efterisolering

Den første og helt store fordele ved efterisolering er det lavere energiforbrug. Du får reduceret dine varmeudgifter og besparelsen kan mærkes fra første dag, du får efterisoleret dit hus.

Det næste der kan mærkes ved efterisolering er en forbedret komfort. Du vil opleve at rum og værelser der tidligere var svære at opvarme, nu kan opretholde en behagelig temperatur. Har du haft problemer med træk, vil det også blive et mindre problem. Luftstrømmene der løber langs ydervægge og vinduer nedkøles ikke i samme grad som tidligere og rumtemperaturen bliver mere stabil.

Gratis isoleringstilbud

Overvej efterisolering af loftet når taget skal udskiftes

Efterisolering af loftet er en af de enkleste måder at forbedre en bygnings varmeøkonomi, specielt hvis du samtidig er ved at få skiftet taget. Hvis du på loftet har et eksisterende isoleringslag, kan du med fordel få blæst granulat direkte ovenpå. Læs mere om loftisolering her.

Fordele ved granulat

En efterisolering med granulat kræver en fagmand og der er mange fordele ved at bruge granulat:

  • Det kan lægges oven på den eksisterende isolering, så du bygger videre på det man har
  • Du forbedrer husets energiforbrug.
  • Kuldebroer forhindres med denne form for efterisolering
  • Hvis du har et uudnyttet loft, kan du lægge isoleringen direkte på loftsgulvet

Vi er profesionelle Energivejledere

Jydsk Tagteknik tilbyder et energitjek af dit hus efterfulgt af et helt uforpligtende tilbud på den løsning, der passer til dit hus og nuværende isoleringsniveau. Vores konsulenter er uddannede energivejledere, og kan rådgive dig professionelt om, hvilken efterisoleringsløsning der er den mest økonomiske og energirigtige for din bolig.

Under et energitjek gennemgår energivejlederen loft eller hulmur og tager termografibilleder, der illustrerer varmeudslippet og det nuværende isoleringsniveau i din bolig.

Bestil et energitjek og få en vurdering af, hvor mange penge du kan spare med en efterisolering. Du kan nemt bestille et tilbud med energitjek af din bolig her på siden.

Gratis isoleringstilbud
Energivejlederen ved tagservice og efterisolering af loft

Sådan foregår det:

  • Energivejlederen laver på selve besøget en beregning på hvor meget du vil kunne spare på dit energiforbrug ved at lave efterisolering på dit hus.
  • Energivejlederen har et mobilt kontor, så han kan lave løsningsforslag, tilbud og evt. finansieringsforslag til dig på stedet
Jeg vil gerne kontaktes med et tilbud

Autoriseret ROCKWOOL indblæser

Som autoriseret ROCKWOOL indblæser er vi underlagt både egenkontrol og stikprøvekontrol, som udføres af ROCKWOOL. Vores energikonsulenter og håndværkere efteruddannes løbende, så de altid holdes ajour med både myndighedernes reglement for energirenovering og ROCKWOOLs produkter og anbefalinger. Dette, kombineret med vores mangeårige erfaring med tag- og energirenovering af danske parcelhuse, er din sikkerhed for en solid kvalitetsløsning.

Når du får udført en efterisoleringsløsning af Jydsk Tagteknik udstedes en attest på løsningen, som både ROCKWOOL og Jydsk Tagteknik står bag. Den dokumenterer det udførte arbejde og kan følge husets papirer.

Vi er uddannede i termografi hos teknologisk institut

Beregn hurtigt og nemt prisen på et nyt tag

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på et nyt tag.

PRØV VORES ONLINE BEREGNER

Sundere indeklima

En efterisolering giver et sundere indeklimaet, når der kan opretholdes en stabile temperatur i huset fremfor at den følger den skiftende udendørstemperatur. Ved efterisolering gøres huset mere tæt, derfor kan det blive nødvendigt at lufte ud oftere end tidligere. Skal det gode indeklima bevares og det  vigtig at huske at lufte ud regelmæssigt, det anbefales at en bolig med fire personer lufte ud 3 gange dagligt i ca. 10 min.

Boligens værdi stiger

En velisoleret bolig vil stige i værdi og bliver betydeligt mere attraktiv end en dårligt isoleret. Den energimærkning der er krav om ved salg af boligen, vil klart og tydeligt gøre opmærksom på, hvor godt eller dårligt boligen er isoleret. Af den fremgår det, hvor stort varmeforbruget er, beregnet ud fra, hvor godt huset er isoleret.

På den måde er det ikke kun en oversigt over, hvor meget varme den tidligere ejer har brugt, og det er en fordel, da han måske har sparet kraftigt på varmen det forgangne år.

Et godt energimærke betyder meget for dit hus når du skal sælge det en dag.

Gratis isoleringstilbud

Mindsker risiko for skimmelsvamp

Det har stor betydning for indeklimaet, at dit hus er korrekt og tilstrækkeligt isoleret. Er det ikke det, kan du opleve kuldebroer, misfarvning af vægge og lofter og kolde vægge og gulve.

Når der efterisoleres vil temperaturen stige på den indvendige side af ydervægge og lofter. Den øgede temperatur gør, at fugt i luften ikke har samme mulighed for at kondensere, og som er den typiske årsag til at danne grobund for angreb af skimmelsvamp. Læs mere om hulmursisolering.

Hulmursisolering af et rødstenshus

Bliv kontaktet med et tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud på efterisolering.

Jeg vil gerne kontaktes med et tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål om efterisolering