Hulmursisolering2019-12-02T11:26:17+01:00

FÅ STYR PÅ DIN ISOLERING

Gratis isoleringstilbud

Hulmursisolering af boligen

Spar penge langt frem i tiden med hulmursisolering

Ved hulmursisolering borer vi et lille hul i husets ydre væg. Og så kan efterisoleringen af hulmuren gå i gang.

Vi udfører efterisolering af hulmuren med granulat, som blæses ind i hulmuren via en maskine.
Når hulmuren er fyldt, laver vores isolatør en slutkontrol og et kvalitetstjek af det udførte arbejde.

Som det sidste dækkes hullerne til, og farven justeres, så det bliver så usynligt som muligt.
Hulmursisolering kan spare dig for rigtig mange penge på varmeregningen, mange år frem i tiden.

Gratis isoleringstilbud med termografi

Beregn hurtigt og nemt prisen på ny isolering

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på ny isolering til netop din bolig.

Prøv vores online beregner
Jeg vil gerne kontaktes med et tilbud

Pas på forkert isolering af hulmuren

Når du hulmursisolerer, ændrer du på konstruktionen af dit hus. Selv små udførelsesfejl eller brug af materialer af forkert kvalitet medfører risiko for manglende ventilation eller kuldebroer ved fx bjælker og samlinger. Derved øges risikoen for råd og skimmelsvamp, som kan medføre omfattende skader på huset.

Det er vigtigt, at både isoleringsmateriale og det håndværksmæssige arbejde er af højeste kvalitet. Kvaliteten er altafgørende for at du kan opnå besparelser på varmeregningen og risikoen for følgeskader.

Når du får udført en hulmursisolering af Jydsk Tagteknik udstedes en attest på løsningen, som både ROCKWOOL og Jydsk Tagteknik står bag. Den dokumenterer det udførte arbejde og kan følge husets papirer.

Hulmursisolering - undersøgelse af hulmur
Hulmursisolering - termografiundersøgelse
Gratis isoleringstilbud med termografi

Autoriseret Rockwool indblæser

Som autoriseret ROCKWOOL indblæser er vi underlagt både egenkontrol og stikprøvekontrol, som udføres af ROCKWOOL. Vores energikonsulenter og håndværkere efteruddannes løbende, så de altid holdes ajour med både myndighedernes reglement for energirenovering og ROCKWOOLs produkter og anbefalinger. Dette, kombineret med vores mangeårige erfaring med tag- og energirenovering af danske parcelhuse, er din sikkerhed for en solid kvalitetsløsning.

Når du får udført en hulmursisolering af Jydsk Tagteknik udstedes en attest på løsningen, som både ROCKWOOL og Jydsk Tagteknik står bag. Den dokumenterer det udførte arbejde og kan følge husets papirer.

Hulmursisolering af et rødstenshus

Vi er uddannede i termografi hos teknologisk institut

Vi er profesionelle Energivejledere

Jydsk Tagteknik tilbyder et energitjek af dit hus efterfulgt af et helt uforpligtende tilbud på den løsning, der passer til dit hus og nuværende isoleringsniveau. Vores konsulenter er uddannede energivejledere, og kan rådgive dig professionelt om, hvilken efterisoleringsløsning der er den mest økonomiske og energirigtige for din bolig.

Under et energitjek gennemgår energivejlederen loft eller hulmur og tager termografibilleder, der illustrerer varmeudslippet og det nuværende isoleringsniveau i din bolig.

Bestil et energitjek og få en vurdering af, hvor mange penge du kan spare med en efterisolering. Du kan nemt bestille et tilbud med energitjek af din bolig her på siden.

Gratis isoleringstilbud med termografi
Energivejlederen ved tagservice og efterisolering af loft

Sådan foregår det:

  • Energivejlederen laver på selve besøget en beregning på hvor meget du vil kunne spare på dit energiforbrug ved at lave efterisolering på dit hus.

  • Energivejlederen har et mobilt kontor, så han kan lave løsningsforslag, tilbud og evt. finansieringsforslag til dig på stedet

Ofte stillede spørgsmål om hulmursisolering (FAQ Hulmursisolering)

Det er ganske gratis at få lavet et isoleringstjek af Jydsk tagteknik. Du bestiller en tid her på siden og så kommer vi ud og kigger på din isolering på loftet og i hulmuren, samt vi tjekker huset for eventuelle varmeudslip og varmespild.

Efterfølgende får du et uforpligtende tilbud, hvis der er noget, der skal laves.

Hvis du hellere vil læse end se video

Vi udfører gratis isoleringstjek, det vil sige, at vi kommer og tjekker jeres loft. Tjekker hvor meget isolering, der er og bruger vores termografikamera, så vi også ser, om der er varmeudslip, varmespild. Deslige så tjekker vi også jeres, hvis i har hulmur via vi har et specielt hulmurskamera.

Vi går ind og ser. Så det er gratis at få det her tjek og efterfølgende kan I få et tilbud.

Dit hus vil helt klart stige i værdi, hvis du vælger at få det hulmursisoleret. I 80% af tilfældene vil dit hus rykke et energitrin op. Den bedre energimærkning gør, at du kan få markant mere for dit hus, hvis det skal sælges.

Det er også en god investering selvom du ikke ønsker at sælge, da du får kan spare en del på din varmeregning.

Hvis du hellere vil læse end se video

Ja, det gør det klart. Dels så er det en rigtig god investering for dig selv. Det er tjent hurtigt hjem. Men dels så viser det sig også at i ca. 80 % af tilfældende, så vil det gå et energitrin op på det der hedder et energimærke og det har en rigtig rigtig stor værdi, når man skal til at sælge sit hus.

Prisen på hulmursisolering afhænger af, hvor meget isolering, der er i din hulmur i forvejen. Vi kommer ud og laver et gratis isoleringstjek og derefter får du et uforpligtende tilbud.

Hvis du hellere vil læse end se video

Der bliver vi nødt til at komme ud og måle på, hvor meget der er i forvejen. Hvis der er noget isolering i hulmuren. Så der kommer vi ud med vores hulmurskamera, borer et hul og foretager en besigtigelse af hvor meget er der og derved kan vi give et hurtigt tilbud.

Ja, du vil kunne trække arbejdslønnen fra, hvis du hulmursisolerer dit hus. Du vil endda kunne opnå et højt fradrag, da en stor del af prisen er arbejdsløn.

Hvis du hellere vil læse end se video

Ja, i boligjobplanen, der vil du kunne trække arbejdsløn fra og der er en høj arbejdsløn med isoleringsarbejde, så du vil kunne få et højt fradrag på dette isoleringsarbejde.

Du kan bestille et gratis energitjek her på siden. Så kommer vi ud og gennemgår din bolig og kommer med et forslag til, hvordan du billigst kan opnå den bedst mulige energioptimering.

Hvis du hellere vil læse end se video

Vi går boligen igennem, det vil sige at vi tjekker loftisolering, vi tjekker mulighed for hulmursisolering, vi tjekker vinduer og døre. Er der mulighed for at supplere op med eventuelt varmepumpe.

Så vi går hele huset igennem og kommer med et godt løsningsforslag til hvordan man kan få en bedst mulig energioptimering til den bedst mulige pris.

Bliv kontaktet med et tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud hulmusisolering.

Jeg vil gerne kontaktes med et tilbud

5 gode grunde til at lade Jydsk Tagteknik isolere din hulmur

Hos Jydsk Tagteknik sætter vi en ære i at leverer løsninger af høj kvalitet, der lever op til vores kunders forventninger. Valget af isoleringsmaterialer og kvaliteten af arbejdets udførsel er altafgørende for holdbarhed og ydeevne, når du isolerer din bolig. Vi anbefaler de bedste isoleringsmaterialer og er autoriseret ROCKWOOL indblæser. Vores håndværkere er specialuddannede til efterisolering, og alle vores opgaver kvalitetssikres. Det sikrer dig markedets bedste isoleringsløsning, når du vælger os som samarbejspartner.
Med over 50 års erfaring og over 100 medarbejdere er vi Danmarks ældste og største tag- og energirenoveringsfirma. Vi har en dokumenteret sund økonomi og er en samarbejdspartner, du til enhver tid kan regne med – både i forhold til overholdelse af de indgåede aftaler og i forhold til eventuelle reklamationer. Som yderligere sikkerhed tilbyder vi dig helt gratis Danmarks bedste garantier, som sikrer dig imod fejl og følgeskader. Det er sikkerhed, du kan regne med!
Ved køb af en efterisolering hos Jydsk Tagteknik tilbyder vi dig en ny energimærkning af dit hus. Energimærket er lovpligtigt, med energimærket har du dokumentation for energiforbedringen af dit hus og dermed for boligens øgede værdi. Når du vælgeren isoleringsløsning fra Jydsk Tagteknik tilbydes du et nyt energimærke til en pris der ligger op til 90% under markedsprisen.
Når du vælger Jydsk Tagteknik som samarbejdspartner, får du mulighed for en meget fordelagtig finansiering af udgigten til din nye efterisoleringsløsning. Du har ingen udbetaling og vi kræver ikke sikkerhed i din bolig. Du vælger selv lånets løbetid og rente. Nemmere og billigere kan finansieringen af din efterisoleringsløsning ikke gøres.
Når du efterisolerer er investeringen tilbagebetalt på ned til 3 år. Det svarer til et afkast på 33% af investeringen efter skat. Til sammenligning får du ofte kun 1% afkast i banken. Efterisolering af dit hus er derfor en af de bedste investeringer du kan foretage.
Gratis isoleringstilbud med termografi