Hulmursisolering2019-10-14T12:33:52+00:00

FÅ STYR PÅ DIN ISOLERING

Gratis isoleringstilbud

Hulmursisolering af boligen

– spar penge langt frem i tiden med hulmursisolering

Ved efterisolering af hulmuren udtager vi mursten af husets ydre væg. Når vi har udtaget det mursten der er behov for kan efterisolering af hulmuren gå igang.

Vi udfører hulmursisolering med granulat som blæses ind i hulmuren via en maskine.
Når hulmuren er fyldt laver vores isolatør en slutkontrol og et kvalitetstjek af det udførte arbejde.

Som det sidste sættes murstenene tilbage i husets ydrevæg. Hullerne dækkes til og farve justeres så det bliver så usynligt som muligt.
Hulmursisolering kan spare dig for rigtig mange penge på varmeregningen, mange år frem i tiden.

Gratis isoleringstilbud med termografi

Beregn hurtigt og nemt prisen på ny isolering

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på ny isolering til netop din bolig.

Prøv vores online beregner
Jeg vil gerne kontaktes med et tilbud

Pas på forkert isolering af hulmuren

Når du hulmursisolerer, ændrer du på konstruktionen af dit hus. Selv små udførelsesfejl eller brug af materialer af forkert kvalitet medfører risiko for manglende ventilation eller kuldebroer ved fx bjælker og samlinger. Derved øges risikoen for råd og skimmelsvamp, som kan medføre omfattende skader på huset.

Det er vigtigt, at både isoleringsmateriale og det håndværksmæssige arbejde er af højeste kvalitet. Kvaliteten er altafgørende for at du kan opnå besparelser på varmeregningen og risikoen for følgeskader.

Når du får udført en hulmursisolering af Jydsk Tagteknik udstedes en attest på løsningen, som både ROCKWOOL og Jydsk Tagteknik står bag. Den dokumenterer det udførte arbejde og kan følge husets papirer.

Undersøgelse af hulmuren på et parcelhus
Termografitjek ved loftisolering og hulmursisolering
Gratis isoleringstilbud med termografi

Autoriseret Rockwool indblæser

Som autoriseret ROCKWOOL indblæser er vi underlagt både egenkontrol og stikprøvekontrol, som udføres af ROCKWOOL. Vores energikonsulenter og håndværkere efteruddannes løbende, så de altid holdes ajour med både myndighedernes reglement for energirenovering og ROCKWOOLs produkter og anbefalinger. Dette, kombineret med vores mangeårige erfaring med tag- og energirenovering af danske parcelhuse, er din sikkerhed for en solid kvalitetsløsning.

Når du får udført en hulmursisolering af Jydsk Tagteknik udstedes en attest på løsningen, som både ROCKWOOL og Jydsk Tagteknik står bag. Den dokumenterer det udførte arbejde og kan følge husets papirer.

Hulmursisolering af et rødstenshus

Vi er uddannede i termografi hos teknologisk institut

Vi er profesionelle Energivejledere

Jydsk Tagteknik tilbyder et energitjek af dit hus efterfulgt af et helt uforpligtende tilbud på den løsning, der passer til dit hus og nuværende isoleringsniveau. Vores konsulenter er uddannede energivejledere, og kan rådgive dig professionelt om, hvilken efterisoleringsløsning der er den mest økonomiske og energirigtige for din bolig.

Under et energitjek gennemgår energivejlederen loft eller hulmur og tager termografibilleder, der illustrerer varmeudslippet og det nuværende isoleringsniveau i din bolig.

Bestil et energitjek og få en vurdering af, hvor mange penge du kan spare med en efterisolering. Du kan nemt bestille et tilbud med energitjek af din bolig her på siden.

Gratis isoleringstilbud med termografi
Energivejlederen ved tagservice og efterisolering af loft

Sådan foregår det:

  • Energivejlederen laver på selve besøget en beregning på hvor meget du vil kunne spare på dit energiforbrug ved at lave efterisolering på dit hus.

  • Energivejlederen har et mobilt kontor, så han kan lave løsningsforslag, tilbud og evt. finansieringsforslag til dig på stedet

Bliv kontaktet med et tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud hulmusisolering.

Jeg vil gerne kontaktes med et tilbud

5 gode grunde til at lade Jydsk Tagteknik isolere din hulmur

Hos Jydsk Tagteknik sætter vi en ære i at leverer løsninger af høj kvalitet, der lever op til vores kunders forventninger. Valget af isoleringsmaterialer og kvaliteten af arbejdets udførsel er altafgørende for holdbarhed og ydeevne, når du isolerer din bolig. Vi anbefaler de bedste isoleringsmaterialer og er autoriseret ROCKWOOL indblæser. Vores håndværkere er specialuddannede til efterisolering, og alle vores opgaver kvalitetssikres. Det sikrer dig markedets bedste isoleringsløsning, når du vælger os som samarbejspartner.
Med over 50 års erfaring og over 100 medarbejdere er vi Danmarks ældste og største tag- og energirenoveringsfirma. Vi har en dokumenteret sund økonomi og er en samarbejdspartner, du til enhver tid kan regne med – både i forhold til overholdelse af de indgåede aftaler og i forhold til eventuelle reklamationer. Som yderligere sikkerhed tilbyder vi dig helt gratis Danmarks bedste garantier, som sikrer dig imod fejl og følgeskader. Det er sikkerhed, du kan regne med!
Ved køb af en efterisolering hos Jydsk Tagteknik tilbyder vi dig en ny energimærkning af dit hus. Energimærket er lovpligtigt, med energimærket har du dokumentation for energiforbedringen af dit hus og dermed for boligens øgede værdi. Når du vælgeren isoleringsløsning fra Jydsk Tagteknik tilbydes du et nyt energimærke til en pris der ligger op til 90% under markedsprisen.
Når du vælger Jydsk Tagteknik som samarbejdspartner, får du mulighed for en meget fordelagtig finansiering af udgigten til din nye efterisoleringsløsning. Du har ingen udbetaling og vi kræver ikke sikkerhed i din bolig. Du vælger selv lånets løbetid og rente. Nemmere og billigere kan finansieringen af din efterisoleringsløsning ikke gøres.
Når du efterisolerer er investeringen tilbagebetalt på ned til 3 år. Det svarer til et afkast på 33% af investeringen efter skat. Til sammenligning får du ofte kun 1% afkast i banken. Efterisolering af dit hus er derfor en af de bedste investeringer du kan foretage.
Gratis isoleringstilbud med termografi