Loftisolering2019-11-26T15:13:37+01:00

FÅ STYR PÅ DIN ISOLERING

Gratis isoleringstilbud

Loftisolering sikrer dig besparelser på varmeregningen langt frem i tiden

Isolering af loft med slutkontrol er samtidigt din sikring for god kvalitet

Efterisolering af loft starter med at gangbroen hæves så der er plads til den øgede isolering. Der monteres også vindspærrer ved tagfoden, så vinden ikke blæser ind under den nye og gamle loftisolering.

Ved efterisolering af loft indblæses den nye isolering som granulat på loftet. Netop fordi isoleringsmaterialet er granulat kan det ligge sig i alle hulrum, og dermed danne en sammenhængende flade uden kuldebroer.

Efter endt arbejde laver vores isolatør en slutkontrol og kvalitetssikring af det udførte arbejde. Ved efterisolering af dit loft, sparer du mange penge på varmeregningen i mange år frem i tiden.

Gratis isoleringstilbud med termografi

Beregn hurtigt og nemt prisen på ny isolering

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på ny loftisolering til netop din bolig.

Prøv vores online beregner

Vær opmærksom på kvaliteten ved loftisolering

Ved loftisolering, ændres husets konstruktion. Brug af materialer af forkert kvalitet eller mindre udførelsesfejl giver stor risiko for kuldebroer ved fx bjælker og samlinger eller manglende ventilation. Det betyder en øget risikoen for råd og skimmelsvamp, der kan ende med at give omfattende skader på dit hus.

Derfor er det afgørende, at både isoleringsmateriale og det håndværksmæssige arbejde er af højeste kvalitet, for at opnå besparelser på varmeregningen og undgå risiko for følgeskader.

Når du får udført en efterisoleringsløsning af Jydsk Tagteknik udstedes en attest på løsningen, som både ROCKWOOL og Jydsk Tagteknik står bag. Den dokumenterer det udførte arbejde og kan følge husets papirer.

Gratis isoleringstilbud med termografi
Loftisolering - tjek af isolering på loft
Efterisolering af loft

Vi er uddannede i termografi hos teknologisk institut

Autoriseret Rockwool indblæser ved isolering af loft

Som autoriseret ROCKWOOL indblæser er vi underlagt både egenkontrol og stikprøvekontrol, som udføres af ROCKWOOL. Vores energikonsulenter og håndværkere efteruddannes løbende, så de altid holdes ajour med både myndighedernes reglement for energirenovering og ROCKWOOLs produkter og anbefalinger. Dette, kombineret med vores mangeårige erfaring med tag- og energirenovering og loftisolering af danske parcelhuse, er din sikkerhed for en solid kvalitetsløsning.

Når du får udført en efterisoleringsløsning af Jydsk Tagteknik udstedes en attest på løsningen, som både ROCKWOOL og Jydsk Tagteknik står bag. Den dokumenterer det udførte arbejde og kan følge husets papirer.

loftisoleing

Vi er profesionelle Energivejledere

Jydsk Tagteknik tilbyder et energitjek af dit hus efterfulgt af et helt uforpligtende tilbud på den løsning, der passer til dit hus og nuværende isoleringsniveau. Vores konsulenter er uddannede energivejledere, og kan rådgive dig professionelt om, hvilken efterisoleringsløsning der er den mest økonomiske og energirigtige for din bolig.

Under et energitjek gennemgår energivejlederen loft eller hulmur og tager termografibilleder, der illustrerer varmeudslippet og det nuværende isoleringsniveau i din bolig.

Bestil et energitjek og få en vurdering af, hvor mange penge du kan spare med en efterisolering. Ofte er der mange penge at spare både ved loftisolering og hulmursisolering Du kan nemt bestille et tilbud med energitjek af din bolig her på siden.

Energivejlederen ved tagservice og efterisolering af loft

Sådan foregår det:

  • Energivejlederen laver på selve besøget en beregning på hvor meget du vil kunne spare på dit energiforbrug ved at lave efterisolering på dit hus.

  • Energivejlederen har et mobilt kontor, så han kan lave løsningsforslag, tilbud og evt. finansieringsforslag til dig på stedet

Ofte stillede spørgsmål om isolering af loft (FAQ Loftisolering)

Det er den bedste investering, man kan lave som husejer, hvis man gerne vil have en mindre varmeregning. Med de nye energikrav, er der mange penge at hente på en forholdsvis lille investering.

Hvis du hellere vil læse end se video

En efterisolering af loftet er absolut en af de bedste investeringer, man kan gøre. Det kommer selvfølgelig an på hvor meget isolering, man har i forvejen. Men med de nye energikrav på minimum 300 mm, så vil være der være rigtig mange penge at hente og det er en af de bedste investeringer, man kan gøre.

I de fleste tilfælde vil dit hus rykke et energimærke op, når du vælger at efterisolere dit loft og derved stiger det i værdi. Derfor er det en rigtig god investering.

Hvis du hellere vil læse end se video

Det vil det klart gøre. Det er en rigtig god investering for dig selv at få udført det her, fordi du har en meget hurtig tilbagebetalingstid på din isolering. Men når det så er sagt, så er det faktisk 80 % af tilfældene dit energimærke vil rykke et trin op og det kan vi altså se, at man ved i snit at huset vil stige ret kraftigt ved at rykke et trin op og det vil du 80 % af tilfældene.

Hvis dit hus er mere end 15-20 år gammelt, så er der stor sandsynlighed for, at det ikke lever op til de gældende energikrav om isolering på 300 mm. Er det tilfældet, så vil det være en god ide, at få loftet efterisoleret.

Hvis du hellere vil læse end se video

Det kommer jo an på, hvor meget isolering der ligger på dit loft. Men de nye energikrav siger minimum 300 mm, så man må så sige er huset ældre end 15 til 20 år. Jamen så kan det godt være relevant.

Det afhænger af hvilken varmekilde du har i huset. Men som udgangspunkt, så er tilbagebetalingstiden omkring 2-3 år. Så det er af de investeringer, som du rigtig hurtigt vil kunne mærke på pengepungen.

Hvis du hellere vil læse end se video

Det kommer jo an på hvilken varmekilde i har og hvor godt der selvfølgelig er isoleret i forvejen og så fremdeles, men normalt er de tjent rigtig hurtigt hjem. Normalt kan de være tjent hjem indenfor 2-3 år, så alt efter varmekilde, har i brændeovn og så fremdeles.

Men det er meget hurtigt tjent hjem, normalt 3 år.

Det er optimalt at have minimum 300 mm isolering på loftet. Så du må en tur på loftet og frem med tommestokken. Er din isolering under 300 mm tyk, så vil du kunne spare penge på varmeregningen, ved at få efterisoleret loftet.

Hvis du hellere vil læse end se video

Man kan gå op på sit loft og så kan man måle det med en tommestok og så måle hvor høj en isolering man har. Har man under 300 mm, jamen så er der plads til at efterisolere.

Det er ganske gratis at få lavet et isoleringstjek af Jydsk tagteknik. Du bestiller en tid her på siden og så kommer vi ud og kigger på din isolering på loftet og i hulmuren, samt vi tjekker huset for eventuelle varmeudslip og varmespild.

Efterfølgende får du et uforpligtende tilbud, hvis der er noget, der skal laves.

Hvis du hellere vil læse end se video

Vi udfører gratis isoleringstjek, det vil sige, at vi kommer og tjekker jeres loft. Tjekker hvor meget isolering, der er og bruger vores termografikamera, så vi også ser, om der er varmeudslip, varmespild. Deslige så tjekker vi også jeres, hvis i har hulmur via vi har et specielt hulmurskamera.

Vi går ind og ser. Så det er gratis at få det her tjek og efterfølgende kan I få et tilbud.

Det er meget forskelligt, alt efter hvor gammelt dit hus er. Før i tiden var der meget almindeligt at lægge 100 mm isolering på loftet. Men det lever ikke op til nutidens energikrav og kan også mærkes på varmeregningen.

Hvis du hellere vil læse end se video:

Det kan jo være meget forskelligt, har man fået noget gjort. Fordi i tidernes morgen, der var der normalt kun 100 mm og hvis der kun var 100 mm, der var pålagt for over 30 år siden, så er det klart, at isoleringseffekten ikke er ret meget værd i dag. Den falder jo sammen.

Isoleringen falder sammen med tiden og det gør jo altså, at effekten forsvinder, derved er det jo selvfølgelig en god idé at få fyldt noget mere på.

Bliv kontaktet med et tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud på loftisolering.

Jeg vil gerne kontaktes med et tilbud

5 gode grunde at vælge loftisolering

Hos Jydsk Tagteknik sætter vi en ære i at leverer loftisolering løsninger af høj kvalitet, der lever op til vores kunders forventninger. Valget af isoleringsmaterialer og kvaliteten af arbejdets udførsel er altafgørende for holdbarhed og ydeevne, når du isolerer din bolig. Vi anbefaler de bedste isoleringsmaterialer og er autoriseret ROCKWOOL indblæser. Vores håndværkere er specialuddannede til efterisolering, og alle vores opgaver kvalitetssikres. Det sikrer dig markedets bedste isoleringsløsning, når du vælger os som samarbejspartner.

Med over 50 års erfaring med loftisolering og over 100 medarbejdere er vi Danmarks ældste og største tag- og energirenoveringsfirma. Vi har en dokumenteret sund økonomi og er en samarbejdspartner, du til enhver tid kan regne med – både i forhold til overholdelse af de indgåede aftaler og i forhold til eventuelle reklamationer. Som yderligere sikkerhed tilbyder vi dig helt gratis Danmarks bedste garantier, som sikrer dig imod fejl og følgeskader. Det er sikkerhed, du kan regne med!

Ved køb af en efterisolering hos Jydsk Tagteknik tilbyder vi dig en ny energimærkning af dit hus. Energimærket er lovpligtigt, med energimærket har du dokumentation for energiforbedringen af dit hus og dermed for boligens øgede værdi. Når du vælgeren isoleringsløsning fra Jydsk Tagteknik tilbydes du et nyt energimærke til en pris der ligger op til 90% under markedsprisen.
Når du vælger Jydsk Tagteknik som samarbejdspartner, får du mulighed for en meget fordelagtig finansiering af udgigten til din nye efterisoleringsløsning. Du har ingen udbetaling og vi kræver ikke sikkerhed i din bolig. Du vælger selv lånets løbetid og rente. Nemmere og billigere kan finansieringen af din efterisoleringsløsning ikke gøres.
Når du efterisolerer er investeringen tilbagebetalt på ned til 3 år. Det svarer til et afkast på 33% af investeringen efter skat. Til sammenligning får du ofte kun 1% afkast i banken. Efterisolering af dit hus er derfor en af de bedste investeringer du kan foretage.
Gratis isoleringstilbud med termografi