Danmarks førende tagfirma

Med over 50 års erfaring er Jydsk Tagteknik en solid virksomhed med konstant fokus på kunderne og på at levere godt håndværk og god service. Som kunde hos Jydsk Tagteknik får du en sikker, solid tagløsning med professionel gennemførelse – tilmed til en god konkurrencedygtig pris. Vi giver dig rådgivning om den bedste tagløsning for dit hus og en ordentlig vejledning omkring materialer og muligheder. Når opgaven går i gang, tager vi os naturligvis også af koordineringen af arbejdet fra start til slut.

Udskiftning eller renovering af et tag er en større investering, derfor har Jydsk Tagteknik fastprisgaranti på alle opgaver. Vores konsulenter gennemgår altid opgaven grundigt sammen med dig, inden vi giver et tilbud. Det sikrer dig både, at det er den bedste løsning for dit hus, og at det bliver til en fast, konkurrencedygtig pris. Samtidig giver gennemgangen os det helt rigtige overblik over opgavens omfang, så den kan gennemføres hurtigt og effektivt. Alle opgaver planlægges nøje, så leveringstiden kan overholdes.

Derfor skal du vælge Jydsk Tagteknik

 1. Vi har Danmarks bedste garanti – Håndværkerens Tryghedsgaranti.
 2. Vi giver prisgaranti på alle vores produkter og ydelser.
 3. Vores elektroniske planlægning sikrer hurtige og præcise afleveringstider.
 4. Vi udfører altid en slutkontrol af vores arbejde.

» Læs mere om hvorfor du skal vælge Jydsk Tagteknik

Professionelt håndværk

I højsæsonen er vi mere end 150 medarbejder, servicemedarbejdere og konsulenter i gang fra tidlig morgen til sen aften med alle former for tagopgaver. Løbende uddannelse giver os optimalt produktkendskab og sikrer jer udførelsesgarantier på vores arbejde.

Det hele begyndte med én varevogn

Jydsk Tagteknik har udført alle tænkelige tagløsninger. Da virksomheden blev etableret i midten af 60’erne i Hinnerup i Østjylland havde vi bare én varevogn. I dag er vi landsdækkende med tre afdelinger og endvidere Danmarks største tagfirma. Alt i alt har vi gennem årene lagt over 5.000.000 m2 tag for danskerne.

Flere fordele

Gentagelse er vores styrke. Igennem 50 år har vi konstant forbedret vores kompetencer og forfinet vores teknikker. Tag efter tag, har vi optimeret alle vores processer og arbejdsmetoder. Det er en kæmpe fordel. Og den fordel er nu din.

 • Vi leverer ”hurtige” præcise priser
 • Vi ved præcis hvad, der skal gøres
 • Vi har Danmarks bedste håndværkere
 • Vi har styr på planlægningen
 • Vi har et stort og bredt produktkendskab
 • Vi er landsdækkende
 • Vi er medlem af Byg Garanti og Håndværkerenstryghedsgaranti
 • Vi har egne tag-udstillinger
 • Vi har Danmarks største referenceliste på tage

Jydsk Tagteknik på Sociale medier

Hvis du vil, kan du følge Jydsk Tagteknik på vores sociale medier. Her ligger vi nyheder, konkurrencer og historier fra vores forretning op.

Jydsk Tagteknik på Facebook

Jydsk Tagteknik på LinkedIn