Derfor skal du vælge Jydsk Tagteknik

Hos Jydsk Tagteknik er det fokus på kunden og det gode håndværk, der driver virksomheden. Det vigtigste for Jydsk Tagteknik er, at du er 100 % tilfreds med det udførte arbejde og føler dig tryg fra start til slut.

Vi er stolte af, at vores kunder år efter år har kåret os som Årets Håndværker i Danmark. Med Håndværkerens Tryghedsgaranti og Byg Garanti i ryggen, får du ekstra garanti for veludført håndværk og slipper for bøvl, byggesjusk og ekstra udgifter.

Det skal du forvente

  • Vi hjælper dig med at overholde alle lovkrav til byggeriet

  • Vi anvender de bedste materialer og går ikke på kompromis med kvaliteten

  • Vi arbejder med elektronisk planlægning, så tidsrammer og aftaler overholdes

  • Vi kontrollerer vores håndværkeres arbejde under byggeforløbet

  • Vi udfører altid slutkontrol og sikrer, at du er 100 % tilfreds

Jydsk Prisgaranti

Jydsk Tagteknik er landets største tagfirma inden for udførelse af tagopgaver og energirenoveringsløsninger og har erfaringen til at give dig prisgaranti. Vi løser hvert år mere end 10.000 forskellige tag- og energirenoveringsopgaver i hele landet. Det giver os erfaringen til at kunne give dig en så god og fair pris, at vi tør give prisgaranti på vores tilbud til dig.

Får du et alternativt og billigere tilbud på nyt tag, en tag- eller energirenoveringsløsning, i tilbudsperioden, med samme produkt og ydelse. Så matcher vi prisen. Se alle betingelserne for vores prisgaranti.

Jydsk prisgaranti omfatter hele vores sortiment: Tegl, Beton, Eternit®, Decra , Tagpap, Tag- renovering (rensning og maling), Lofts- og hulmursisolering, Energivinduer og Solceller.

Jydsk planlægning

Vores elektronisk planlægningsprogram sikrer at alle aftale overholdes og ingen eller intet bliver glemt. Vi ved hvor vigtigt det er at have et godt overblik og meget nøjagtige opstarts- og afslutningsdatoer, materiale levering mm.

Opstår der uforudsete hændelser, der kan påvirke planlægningen, som vejrlig, sygdom eller andre variable forhold, holder vi dig underrettet og informerer om den ændrede planlægning.

For at undgå misforståelser og noget bliver overset, ser vi helst at korrespondance foregår via mail, således at alle aftaler er på skrift. Det sikre at vi får alt med i den eletroniske planlægning.

 Jydsk Slutkontrol

Din tilfredshed er vores vigtigste mål. Når opgaven er udført, kommer vores erfarne formænd ud og sikrer at opgaven er løst korrekt og uden fejl. Skulle han finde fejl eller mangler, bliver de løst med det samme.

Håndværkerens Tryghedsgaranti

Med Håndværkerens Tryghedsgaranti er du i tilfælde af fejl og mangler ved arbejdets udførelse – som entreprenøren ikke kan udbedre – garanteret en kontant betaling fra det uafhængige garantiselskab på op til 200.000 kr. inkl. moms pr. entreprise.

Læs mere om Håndvækerens Tryghedsgaranti