Persondatapolitik2018-10-30T13:01:42+00:00

Persondatapolitik Jydsk Tagteknik

Hos Jydsk Tagteknik er vi forpligtet til at beskytte dine persondata og vi respekterer din personlige integritet, når du bestiller kundebesøg eller anden serviceydelse via onlineformular eller telefonisk.

Når du bestiller kundebesøg via onlineformular eller telefonisk bliver du bedt om at oplyse navn, adresse, telefonnummer, emailadresse samt oplysninger om din bolig med relevans for den specifikke forespørgsel.

I forbindelse med bestillingen giver du samtykke til, at Jydsk Tagteknik må behandle oplysningerne i forbindelse med bestilling, levering og fakturering.

Medarbejderne i Jydsk Tagteknik har adgang til oplysninger til brug for planlægning, udførsel og fakturering.

Jydsk Tagteknik vil som udgangspunkt ikke slette personoplysninger, idet vi ønsker at gemme oplysninger om tilbudsgivning og udførte entreprise både af hensyn til eventuelle garantiordninger og af hensyn til muligeden for senere at gå tilbage i sagsakten og hente dokumentation om entreprisen.

Efter reglerne i persondataloven har du ret til indsigt i de personoplysninger, vi har registreret.

Cookies

For at gøre din brug af vores hjemmeside så let som mulig og lave webstatistik gemmer vi cookies.

Det foregår ved, at webstedet lægger en lille bid information – en såkaldt cookie – på din computer. Cookies er en almindeligt brugt standard på internettet.

Cookies kan ikke overføre virus. I de fleste browsere kan du både slette og styre administrationen af cookies.

Jobansøgning og ansættelse

Hos Jydsk Tagteknik er vi forpligtet til at beskytte dine persondata og vi respekterer din personlige integritet, når du sender en jobansøgning til os eller bliver ansat i virksomheden.

Efter ansættelse sletter vi indkomne ansøgninger og cv med mindre der er indhentet skrifteligt samtykke til at gemme dokumenterne til evt. senere brug.

Ved ansættelse i Jydsk Tagteknik oplyser du os dit navn, adresse, telefonnummer, evt. email-adresse og cpr-nummer.

I forbindelse med ansættelse giver du samtykke til, at Jydsk Tagteknik må behandle oplysningerne i forbindelse med personalehåndtering, herunder lønudbetaling.

Enkelte medarbejdere i Jydsk Tagteknik har adgang til oplysninger til brug for personalehåndtering samt lønudbetaling.

Data om medarbejdere vil blive slettet eller arkiveret, når der ikke længere er et legitimt og arbejdsrelateret behov for at opbevare dem, eller når der i øvrigt ikke længere er hjemmel til at opbevare oplysningerne.

Efter reglerne i persondataloven har du ret til indsigt i de personoplysninger, vi har registreret.