Rationel AURAPLUS – Vinduer og døre med minimal vedligeholdelse

Rationel AURAPLUS er fremstillet i en solid trækonstruktion med udvendig aluminiumsprofil. Dette gør at både vinduer og døre er særdeles modstandsdygtige over for det danske vejr. Du får alle fordelene fra træet, men med minimal vedligeholdelse. AURAPLUS er et energibesparende produkt, der tilfører boligen mere lys og varme end de lukker ud. Dette medfører en markant lavere varmeregning og ikke mindst væsentlige CO2 besparelser.

Beregn hurtigt og nemt prisen på ny vinduer og døre

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på nye vinduer og døre til netop din bolig.

Prøv vores online beregner

Farver

Du har mulighed for at give din bolig karakter med vinduer og døre i disse farver. Rationel AURAPLUS kan bestilles i to farver uden merpris.

Ud over standardfarverne vist nedenfor kan du vælge mellem mange farver fra RAL-skalaen til dine nye vinduer og døre. Kontakt os venligst, hvis du ønsker prisen på en specialfarve oplyst.

Vi garanterer ikke for farveægtheden i de viste farveeksempler. Du anbefales derfor at benytte et autoriseret RAL-farvekort for valg af den ønskede farve.

Granitfarver (kun til Rationel AURAPLUS)