DANMARKS FØRENDE TAGFIRMA | RING 70 15 33 44
Algebehandling 2018-04-10T13:28:30+00:00

FÅ ET TILBUD PÅ EN ALGEBEHANDLING

Bestil et gratis tagtjek

inkl. rapport og tilbud

Algebehandling inkl. rens af tagrender

En algebehandling forebygger alger og mos på taget, forlænger tagets levetid og får det til at fremstå både kønnere, sundere og stærkere. Alger og mos gør taget sårbart, fordi rødderne gror ned i de små revner, suger vand til sig og får taget til at revne, når frosten sætter ind.

Hvad koster en algebehandling af tag inkl. rens af tagrender?

  • En enkelt algebehandling og rens af tagrender koster 2.500 kr. inkl. moms for et hus med en grundplan på maks. 300 m2 og maks. 4 meter til tagrenden.

  • Du kan spare kr. 250 inkl. moms ved at tegne et abonnement, hvor vi én gang årligt algebehandler dit tag. Abonnementet er ikke bindende og kan opsiges når som helst.

Vi overholder alle lov- og miljøkrav ved en algebehandling

Ved en algebehandling renser vi tagrenden for blade og skidt. Afløbet blokeres, inden algebehandlingen udføres, for at forhindre, at væsken løber ud i afløbet. Efter behandlingen opsamles overskudsvæsken i tagrenden med et specielt sugemundstykke. Væsken kommer i en specialbeholder og bortskaffes efterfølgende på miljørigtig vis.

Denne procedure er lovpligtig og kan medføre bøder til både husejer og den udførende virksomhed, hvis den ikke overholdes.

Hvad sker der, når du har udfyldt formularen?

Når du har udfyldt formularen til højre, skal du ikke foretage dig mere. Du behøver heller ikke være hjemme, når vi kommer og udfører algebehandlingen.

  • Vi sender en kvittering på e-mail umiddelbart efter din bestilling.
  • Vi udfører algebehandling og rens af tagrender i perioden marts til november.

  • Når vi har udført opgaven, lægger vi en kontrolseddel i din postkasse.

Algebehandling referencer

Ofte stillede spørgsmål

En algebehandling udføres typisk i perioden marts til november.

Det går normalt 12-16 uger, før du kan se resultatet af en algebehandling, men der kan også gå længere tid. Det afhænger bl.a. af tagmaterialet og omfanget af algerne.

Det anbefales at få algebehandlet taget én gang om året, da det ca. er det tidsrum, der tager for taget at blive grønt af alger og luftforurening – især på nordsiden. Ved at få algebehandlet taget hvert år, vedligeholder du dit tag og forlænger dets levetid i op mod 20 år.

Hvis du gerne vil have, at dit tag altid fremstår flot og nyt, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores algeserviceabonnement. Så kommer vi og renser tagrender og algebehandler dit tag én gang årligt.

Det kan de godt, men hvis taget f.eks. er 40 år gammelt og ikke har været behandlet før, så skal du bestille flere behandlinger. Du kan sagtens se forskel efter den første behandling, men den fulde effekt vil først kunne ses efter et par behandlinger med et års mellemrum.

Ja, vi fjerner snavs, mos og blade m.m, så vi kan suge alt overskudsvæske efter behandlingen op igen i en specialbeholder.

Det er vigtig for tagets levetid, at mos og alger løbende bliver fjernet. Alger og mos gør dit tag sårbart, fordi rødderne gror ned i de små revner, suger vand til sig og får taget til at revne, når frosten sætter ind. Algebehandling er derfor med til at vedligeholde taget og kan forlænge tagets levetid i op mod 20 år.

Vi sender først regningen, når algebehandlingen er udført.