Tagrenovering » Algebehandling
Algebehandling2020-01-10T15:43:15+01:00

FÅ ET TILBUD PÅ EN ALGEBEHANDLING

Bestil et gratis tagtjek

inkl. rapport og tilbud

Få en miljørigtig algebehandling af taget og renset dine tagrender

Du kan sagtens få et flot tag med en algebehandling uden at have dårlig samvittighed overfor miljøet.

Miljørigtig algebehandling

Vi tilbyder en miljørigtig algebehandling, hvor der tages hensyn til miljøet. Vi anvender derfor Algefri N Proff, som er et af de få algebekæmpelsesmidler, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Godkendelsen er din garanti for, at algebekæmpelsesmidlet er effektivt og sikkert at bruge. Overskudsvæske fra algebehandlingen sørger vi for at opsamle i specialbeholdere og bortskaffe på miljørigtig vis, så det ikke ender i grundvandet.

Sundt tag uden alger

En algebehandling nedbryder alger og mos fra taget, forlænger tagets levetid og får det til at fremstå både kønnere, sundere og stærkere. Alger og mos gør taget sårbart, fordi rødderne gror ned i de små revner, suger vand til sig og udvider sig, når frosten sætter ind. Og det kan føre til frostsprængninger i tagpladerne. Større puder af mos kan samtidig løfte tagbelægningen og være årsag til, at vand trænger ind under taget og forårsager fugtskader.

Få algebehandlet én gang om året

Det er en god idé at få algebehandlet dit tag en gang om året, så algerne holdes nede, og taget altid fremstår sundt og pænt. Jo længere tid alger og mos får lov at vokse, desto længere tid går der, før taget bliver pænt igen efter en algebehandling. Der kan derfor gå op til 12-16 uger, før du kan se den fulde effekt af en algebehandling. Er taget meget angrebet, kan der være behov for en ekstra behandling.

Sådan foregår en algebehandling

Når vi algebehandler dit tag, renser vi først dine tagrender for blade og skidt. Herefter blokerer vi afløbet, så overskudsvæsken ikke løber ud i kloakken. Derefter kan taget behandles med et algebekæmpelsesmiddel, som sprøjtes på hele tagfladen med en lanse. Under behandlingen opsuger vi overskudsvæsken fra tagrenden og leder den ud i specialbeholdere i algebehandlingsbilen. Væsken bortskaffes herefter på miljørigtig vis.

Spar 1.000 kr. på et algebehandlingsabonnement

Vi tilbyder en miljørigtig algebehandling og rensning af dine tagrender for kr. 2.500 inkl. moms.

Med et algebehandlingsabonnement, får du en årlig algebehandling af dit tag og renset dine tagrender i perioden marts til oktober for kr. 1.500 inkl. moms. Du får altså 40 pct. på alle efterfølgende behandlinger med et algebehandlingsabonnement.

Vi tilbyder algebehandling af alle slags tage og algebehandler over 5.000 tage årligt i Danmark. Priserne gælder for huse, hvor tagarealet er under 300 m² og med maks. 4 meter til tagrenden. Du behøver ikke at være hjemme under behandlingen. Vi lægger en kontrolseddel efter udført algebehandling.

Bestil en miljørigtig algebehandling

Algebehandling referencer

Ofte stillede spørgsmål

En algebehandling udføres typisk i perioden marts til november.

Det går normalt 12-16 uger, før du kan se resultatet af en algebehandling, men der kan også gå længere tid. Det afhænger bl.a. af tagmaterialet og omfanget af algerne.

Det anbefales at få algebehandlet taget én gang om året, da det ca. er det tidsrum, der tager for taget at blive grønt af alger og luftforurening – især på nordsiden. Ved at få algebehandlet taget hvert år, vedligeholder du dit tag og forlænger dets levetid i op mod 20 år.

Hvis du gerne vil have, at dit tag altid fremstår flot og nyt, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores algeserviceabonnement. Så kommer vi og renser tagrender og algebehandler dit tag én gang årligt.

Det kan de godt, men hvis taget f.eks. er 40 år gammelt og ikke har været behandlet før, så skal du bestille flere behandlinger. Du kan sagtens se forskel efter den første behandling, men den fulde effekt vil først kunne ses efter et par behandlinger med et års mellemrum.

Ja, vi fjerner snavs, mos og blade m.m, så vi kan suge alt overskudsvæske efter behandlingen op igen i en specialbeholder.

Det er vigtig for tagets levetid, at mos og alger løbende bliver fjernet. Alger og mos gør dit tag sårbart, fordi rødderne gror ned i de små revner, suger vand til sig og får taget til at revne, når frosten sætter ind. Algebehandling er derfor med til at vedligeholde taget og kan forlænge tagets levetid i op mod 20 år.

Vi sender først regningen, når algebehandlingen er udført.