Rens af tagrender

Rens af tagrender kan forhindre skader på dit hus, forlænge tagrendens levetid og forbedre udseendet af dit hus.

  • Forebyg skader

    Rens af tagrender kan forhindre skader på taget ved at sikre, at vandet ledes væk korrekt.
  • Forlæng levetiden

    Rens af tagrender forlænger tagrendens levetid og reducerer behovet for reparationer.
  • Undgå problemer

    Normalt dækker forsikringen ikke vandskader, der skyldes tilstoppede tagrender.

Bestil rens af tagrender til kun:

995 kr.

Tilbuddet er et abonnement, som sikrer dig samme gode pris hvert år. Du kan nemt afmelde dette allerede efter første behandling. Tilbuddet gælder huse på fastland og brofaste øer med et tagareal på op til 300 m² og maks. 4 meter til tagrenden.

Hvorfor rense tagrender?

Hvis dine tagrender er fyldt med blade, grene og andet affald, kan det blokere for vandstrømmen og få vandet til at løbe over. Dette kan i længden føre til fugtskader i murværket og dit hus.

Affald i tagrenderne, kan ophobe fugt og tilstoppe afløbet over tid. Hvis tagrenderne er rene og fri for blokeringer, vil tagrendens levetid forlænges og kræve færre reparationer eller udskiftninger.

Husk at tjekke din forsikring

Din husforsikring dækker ikke nødvendigvis skader, der er forårsaget af misligholdte tagrender. Nogle forsikringsselskaber har som en del af deres betingelser nedsat eller ingen erstatning af skader som er kommet grundet fyldte eller ødelagte tagrender og nedløbsrør. Derfor er der ekstra god grund til at sikre sig at tagrenderne kan føre regnvand korrekt væk.

Sådan renser vi tagrender

Med en stige, arbejdshandsker, spand og en dertil indrettet skovl renser vi alle husets tagrender. Vi fjerner blade, grene og andet affald, som har samlet sig over tid. Når din tagrende er ren skyller vi efter med vand, for at sikre at nedløbsrøret fungerer optimalt og leder vandet korrekt væk.

For at undgå blokeringer og skader på taget og huset bør dine tagrender renses regelmæssigt, helst to gange om året – en gang før vinteren og en gang efter foråret. Hvis dit hus ligger tæt på træer, kan det være nødvendigt at rense tagrenderne oftere.

Tagrenoveringer foretaget af Jydsk Tagteknik de seneste tre år

For optimal visning på mobile enheder – vend skærmen.