FÅ ET TILBUD PÅ ET DecraTAG

Bestil et gratis tagtjek

inkl. rapport og tilbud

Decra Classic i rød på murstensvilla

Decra Classic – flot tag til nybyg og renovering

Decra Classic er et flot og holdbart ståltag, der passer til både nybyggerier og renovering. Tagpladerne er opbygget omkring en stålkerne og er både stærke og robuste. Det sikrer taget en lang levetid og en høj kvalitet.

Klassisk udseende

Decra Classic-pladerne har en beklædning af små sten på overfladen, der giver taget et flot, rustikt og klassisk udseende. Herudover sørger den udvendige stenbeklædning for, at Decra-taget bevarer sin farve i modsætning til andre tagmaterialer, hvor taget ofte bleges med årene.

Se også: Decra Elegance.

Decra Classic – montering på eksisterende tag

De robuste Decra-plader vejer meget lidt. Og det gør Decra ideelt til montering på fx bølge- og skifereternittage. Decra-taget kan nemlig ofte lægges direkte på det eksisterende tag, der så bruges som undertag. Så sparer du tid og penge ved montering. Og samtidig slipper du for nedrivning og bortskaffelse af dit gamle tag.

Decra Classic tag på rød murstensvilla

Decra Classic sort – et populært valg

Decra-pladerne fås i flere forskellige farver bl.a. sort, som er et meget populært valg. Men du får også et flot tag med Decra Classic rød eller en af de andre farver.

Kulsort
Antik
Rødbrun
Rødt decra tag
Rød

Decra Classic – pris for et nyt tag

Et Decra-tag er både hurtigere og billigere at montere end mange andre tagtyper. Du kan nemt og hurtigt beregne prisen på et nyt Decra Classic-tag nedenfor.

Beregn hurtigt og nemt prisen på et nyt tag

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på et nyt tag.

PRØV VORES ONLINE BEREGNER

Gode tips og råd om dit Decra Classic-tag

Selv om et Decra-tag stort set er vedligeholdelsesfrit, er det altid en god idé at passe på dit tag og rense for alger og mos. Så er du sikker på, at det holder længst muligt og altid fremstår som nyt. Du kan enten selv algebehandle dit tag eller bestille en algebehandling.

Sådan renser du dit Decra Classic-tag

Hvis du selv renser dit tag for alger og mos, skal du benytte et miljøgodkendt algemiddel til tage og nøje følge producentens anvisninger.

Skal du gå på taget, er det vigtigt, at du bruger sko med skridsikre såler og kun træder i bølgedalene, og hvor der er en understøttende lægte. Ellers risikerer du at beskadige tagpladerne.

Decra-tage monteret af Jydsk Tagteknik de seneste tre år

Brug menuen på kortet i øverste venstre hjørne til at filtrere efter farve på tag. For optimal visning på mobile enheder – vend skærmen.

Decra referencer

Decra tilbehør

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål om Decra