FÅ ET TILBUD PÅ ET DecraTAG

Bestil et gratis tagtjek

inkl. rapport og tilbud

Jydsk Tagteknik Decra Elegance

Decra Elegance – et smukt og stilrent tag

Icopal Decra Elegance er et elegant og holdbart ståltag, der passer til både helårshuse og sommerhuse. Tagpladerne er bygget op omkring en kerne af stål og er både robuste og stærke. Det sikrer taget en høj kvalitet og en lang levetid.

Moderne og stilrent udseende

Decra Elegance er belagt med en kraftig og meget holdbar lakering, der giver taget et elegant udseende. Lakeringen sikrer, at taget bevarer den smukke overflade og farve og ikke bleges af vejr og vind med årene som andre tagmaterialer.

Se også: Decra Classic.

Decra Elegance – montering på nuværende tag

De stærke Decra-plader vejer meget lidt. Et Decra-tag er derfor meget velegnet til renovering af fx skifer- eller bølgeeternittage. Decra Elegance kan ofte monteres direkte på dit nuværende tag, som derved anvendes som undertag. Så slipper du for at nedrive og bortskaffe det gamle tag og sparer samtidig tid og penge ved montering.

Decra Elegance mat sort

Decra Elegance mat sort – et eftertragtet tag

Decra Elegance fås i 5 forskellige farver bl.a. mat sort, som er meget populær. Men du får også et smukt og elegant tag med Decra Elegance sort blank, grafit, kastanie eller terra cotta.

Silkemat elegance decra tag
Sort mat
Sort decra tag elegance
Sort blank
Decra tag elegance grafit
Grafit
Kanstanie farvet elegance decra tag
Kastanie
Rødt decra tag elegance terracotta
Terra Cotta

Decra Elegance – pris for et nyt tag

Et Decra-tag er hurtigere og billigere at montere end de fleste andre tagtyper. Beregn hurtigt og nemt prisen på et nyt Decra Elegance-tag nedenfor.

Beregn hurtigt og nemt prisen på et nyt tag

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på et nyt tag.

PRØV VORES ONLINE BEREGNER

Gode tips og råd om dit Decra Elegance-tag

Selv om et Decra-tag ikke kræver megen vedligeholdelse, så er det en god idé at passe på taget og rense for alger og mos. Så holder dit tag længst muligt og vil altid fremstå som nyt. Du kan enten selv algebehandle dit tag eller bestille en algebehandling.

Sådan renser du dit Decra Elegance-tag

Hvis du selv renser dit tag for alger og mos, skal du sørge for at anvende et miljøgodkendt algemiddel til tage. Følg altid producentens anvisninger nøje.

Skal du gå på taget, er det vigtigt, at du bruger sko med skridsikre såler og kun træder i bølgedalene, og hvor der er en understøttende lægte. Ellers risikerer du at beskadige tagpladerne.

Decratage monteret af Jydsk Tagteknik de seneste tre år

Brug menuen på kortet i øverste venstre hjørne til at filtrere efter farve på tag. For optimal visning på mobile enheder – vend skærmen.

Decra referencer

Decra tilbehør

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål om Decra