FÅ ET TILBUD PÅ tagrens og -maling

Bestil et gratis tagtjek

inkl. rapport og tilbud

Træk slideren mod højre eller venstre for at se før- og efterbilledet af tagrens og maling.

Tagrensning og tagmaling

En tagrens og -maling foretages af flere omgange. Først højtryksrenses taget for snavs, alger mos og løse partikler. Herefter algebehandles taget. Bagefter skal taget tørre et par dage, inden det grundes, hvis nødvendigt, og males to gange.

Efter rensning og maling får taget en helt ny slidstærk overflade. Tagmalingen beskytter tagkonstruktionen mod fugt fra bl.a. alger og mos på tagbelægningen. Belægninger på taget transporterer nemlig fugt ind under pladerne, som kan skade tagkonstruktionen og forårsage frostsprængninger og ødelagte plader.

En tagmaling kan forlænge tagets levetid med op til 15 år og er derfor en god og forholdsvis billig investering i dit tag.

Med en tagmaling får du:

• Miljøgodkendt tagrensning
• Gennemgang af tagpladerne
• 1 gang algebehandling
• Grundbehandling
• 2 gange tagmaling med ”Sadolin/Nordsjø”

Medlem af Dansk Byggeri Tagmalerforening

Jydsk Tagteknik er medlem af “Dansk Byggeri Tagmalerforening” og dermed omfattet af BYG Garanti. Som medlem deltager Jydsk Tagteknik i en række obligatoriske kurser, der sikrer, at vi altid er opdateret med nyeste viden inden for regler, miljø og udførelse af tagrenoveringsopgaver herunder tagmaling. Det er kun 15% af alle tagrenoveringsfirmaer, der er medlem af Dansk Byggeri Tagmalerforening og dermed omfattet af Byg Garantiordningen.

Tagrenoveringer foretaget af Jydsk Tagteknik de seneste tre år

For optimal visning på mobile enheder – vend skærmen.

Tagmaling referencer