Reducér din varmeregning med nye vinduer og døre

Jydsk Tagteknik har valgt at forhandle Rationel vinduer og døre, af en eneste årsag. Det er det bedste produkt på markedet, når vi kigger samlet på konstruktion, garanti, bæredygtighed og ikke mindst energibesparelse. Vi ønsker et solidt og bæredygtigt produkt til vores kunder og kan derfor tilbyde dig:

  • 60 års erfaring med vinduesproduktion

  • 10 års garanti på træ/alu vinduer og 5 års garanti på træ vinduer

  • Solide trækonstruktioner i bæredygtigt, FSC certificeret træ

  • Dokumenteret holdbarhed

  • Energibesparende konstruktioner

Både vinduer og døre fås i to modeller. Rationel AURA, som er træ fra yderst til inderst, og Rationel AURAPLUS, som har en udvendig aluminiumsprofil.

Energivinduer

Vælg de mest energirigtige vinduer ved hjælp af energimærkningsordningen.

Vælg de rigtige vinduer

Se listen over godkendte vinduessystemer her og vær sikker på du køber de rigtige vinduer.

Bemærk! Øget håndværkerfradrag i 2021

Håndværkerfradraget forhøjes midlertidigt fra 12.500 kr. til 25.000 kr. pr. person i 2021. Det kan derfor være ekstra fordelagtigt at skifte døre og vinduer i 2021.

Læs mere her

Udnyt tilskud og fradrag til nye vinduer

Når du udskifter dine gamle døre og vinduer med nye energirigtige døre og vinduer, kan du søge om tilskud eller bruge håndværkerfradraget. Men du kan ikke benytte begge dele samtidigt. Du bør derfor undersøge, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Håndværkerfradraget fordobles i 2021

Håndværkerfradraget forhøjes midlertidigt i 2021 fra de nuværende 12.500 kr. til 25.000 kr. pr. person. Benytter du håndværkerfradraget, kan du få fradrag for arbejdslønnen i forbindelse med udskiftningen af dørene og vinduerne.

Mulighed for at få tilskud

Du kan også søge om tilskud til udskiftningen af dine døre og vinduer i stedet for at benytte håndværkerfradraget, men du kan ikke anvende begge dele.

Energistyrelsen åbner for ansøgninger til tilskudspuljen én gang om året. Næste gang er i starten af 2021. Det er en god idé at have indhentet tilbud på udskiftningen af døre og vinduer, inden puljen åbner, da tilskuddet gives efter først til mølle-princippet. Når puljen er opbrugt, kan du først søge om tilskud igen året efter, når Energistyrelsen åbner for en ny pulje.

Du kan læse mere om reglerne for tilskud og beregne, hvor meget du kan få i tilskud her.

Beregn hurtigt og nemt prisen på ny vinduer og døre

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på nye vinduer og døre til netop din bolig.

Prøv vores online beregner

Bliv kontaktet med et tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud på vinduer og døre.

Jeg vil gerne kontaktes med et tilbud

Vinduer og døre tilbehør

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål om vinduer og døre