Stor erfaring med betontagsten

Hos Jydsk Tagteknik er vi totalleverandør indenfor tagløsninger og har over 40 års erfaring. Derfor har vi også megen erfaring med betontagsten. Vil du vide mere om betontagsten så kontakt os endelig.

 

Derfor skal du vælge Jydsk Tagteknik

  1. Vi har Danmarks bedste garanti – Håndværkerens Tryghedsgaranti.
  2. Vi giver prisgaranti på alle vores produkter og ydelser.
  3. Vores elektroniske planlægning sikrer hurtige og præcise afleveringstider.
  4. Vi udfører altid en slutkontrol af vores arbejde.

» Læs mere om hvorfor du skal vælge Jydsk Tagteknik

 

Betontagsten

Hvad er betontagsten?

Betonstenstage kræver en stærk tagkonstruktion, da stenen er meget tung.Dette betyder også en meget stærk tagløsning, der ikke kræver nogen form for vedligeholdelse, når taget først er lagt.

IBF tagsten

IBF betontagsten er fremstillet i gennemfarvet beton, som på oversiden er behandlet med et acrylatmateriale, som udover at give en smuk farve tillige modvirker kalkudfældninger samt mos og algedannelser. Til IBF betontagsten hører et komplet leveringsprogram i tilbehørsprodukter der gør, at du får en smuk færdig tagløsning

IBF Dobbelt-S

Et IBF Dobbelt-S tag er en god økonomisk tagløsning. Tagstenen er lavet af beton og er kendetegnet ved den lave bølgeprofil, som giver det færdige tag et roligt og afdæmpet udseende. IBF Dobbelt-S tagsten er produceret i Danmark af gennemfarvet beton, som på oversiden er behandlet med et acrylatmateriale, der både giver en smuk farve og modvir-ker kalkudfældninger, mos og algedannelser. Farverne gul og patina leveres uden overfladebehandling.

Stensikker kvalitet

Tagstenene fremstilles ved valse- og formpresning i en fuldautomatisk produktionsproces. Tagstenene har dobbelt fals på langsiden og tætningsforhøjning på tværs og er konstrueret til oplægning på undertag eller til understrygning. Fabrikken garanterer levering til tiden.