FÅ ET TILBUD PÅ ET BETONTAG

Bestil et gratis tagtjek

inkl. rapport og tilbud

Sorte betontagsten på gul murstensvilla

Betontagsten – til den moderne bolig

Betontagsten er en moderne tagsten, som til forveksling ligner teglstenen. Med et tag af betontagsten, får du et både flot og holdbart tag, og prisen er en hel del lavere end teglstenen.

Du kan ikke få betontagsten i så mange forskellige faconer, men til gengæld er der et bred udvalg af farver. Betontagsten har lige som falstagsten en levetid på op til 50 år. Materialet er som nævnt en lille smule billigere en tegl, men til gengæld er monteringsprisen også i den dyrere del. En ekstra fordel ved at vælge betontagsten er dog at den ikke kræver helt lige så meget vedligeholdelse.

Beregn hurtigt og nemt prisen på et nyt tag

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på et nyt tag.

PRØV VORES ONLINE BEREGNER

Fordele ved betontag

  • Et stærkt og robust tag
  • Lang levetid, op til 50 år
  • Stort udvalg af farver
  • Storm- og brandsikkert
  • Nemt at vedligeholde
  • Mange tilbehørsmuligheder

  • Flotte detaljeløsninger

  • 30 års produktgaranti

Sikkerhed for godt håndværk

Hos Jydsk Tagteknik er din sikkerhed og tryghed for godt håndværk i top. Med Håndværkerens Tryghedsgaranti er dit betontag dækket med helt op til 500.000 kr. inkl. moms mod fejl og mangler ved håndværksarbejde. Jydsk Tagteknik har mere end 50 års erfaring. Vi sætter en ære i godt håndværk.

Læs mere om Håndværkerens Tryghedsgaranti

Betontage monteret af Jydsk Tagteknik de seneste tre år

Brug menuen på kortet i øverste venstre hjørne til at filtrere efter farve på tag. For optimal visning på mobile enheder – vend skærmen.

Den lille tagbog – kom godt i gang med dit nye tag

Når du vælger nyt tag, skal taget og huset passe sammen både teknisk og æstetisk. Der er mange spørgsmål der skal bevares. Den lille tagbog hjælper dig godt på vej.

Hent den gratis her

Betontag referencer

Betontag referencer