FÅ ET TILBUD PÅ ET QUADROTAG

Bestil et gratis tagtjek

inkl. rapport og tilbud

Quadro tag – nyt moderne tag med minimal vedligeholdelse

Hvis du vil have et tag, der skiller sig ud, er Quadro en rigtig god mulighed. Ud over et æstetisk flot design får du et tag, der er fremstillet til det danske vejr og kun kræver minimal vedligeholdelse. Quadro taget er patenteret og kraftigere end normale ståltage, hvilket gør produktet velegnet til både renovering og nybyggeri.

Ideelt til nybyggeri og renovering

Quadro er et letvægts tag, som gør det ideelt til både nybyggeri og renovering. Det kan med fordel lægges direkte på et eksisterende skiffer eller eternittag og kan nemt monteres på alle typer hældningstage. Quadro er udviklet i 5 klassiske farver og har et meget stort tilbehørssortiment.

Beregn hurtigt og nemt prisen på et nyt tag

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på et nyt tag.

PRØV VORES ONLINE BEREGNER

30 års produktgaranti på dit Quadro tag

Med Quadro er du garanteret et tæt og solidt tag i mange år. Quadro er lige så elegant, som det er slidstærkt. Det er produceret i en kraftig stålkvalitet, som ikke ses ved øvrige tagløsninger. Der er ingen påvirkning ved orkanstyrke, da tagets styrke er helt unik. Et Quadro tag har en lang levetid uanset hårde vejrforhold med påvirkning af regn og blæst, og som en ekstra sikkerhed giver Icopal 30 års produktgaranti.

Fordele ved Quadro

  • Æstetisk og unikt look i patenteret design
  • Velegnet til både nybyggeri og renovering
  • 5 flotte farver og fuldt tilbehørsprogram
  • Kraftig stålkvalitet og 30 års produktgaranti
  • Kraftigere end normale ståltage
  • Let og hurtigt at montere

  • Minimal vedligeholdelse

Sikkerhed for godt håndværk

Hos Jydsk Tagteknik er din sikkerhed og tryghed for godt håndværk i top. Med Håndværkerens Tryghedsgaranti er dit Quadro tag dækket med helt op til 300.000 kr. inkl. moms mod fejl og mangler ved håndværksarbejde. Jydsk Tagteknik har mere end 50 års erfaring. Vi sætter en ære i godt håndværk.

Læs mere om Håndværkerens Tryghedsgaranti

Den lille tagbog – kom godt i gang med dit nye tag

Når du vælger nyt tag, skal taget og huset passe sammen både teknisk og æstetisk. Der er mange spørgsmål der skal bevares. Den lille tagbog hjælper dig godt på vej.

Hent den gratis her

Quadro referencer

Quadro tilbehør