FÅ ET TILBUD PÅ ET TAGPAPTAG

Bestil et gratis tagtjek

inkl. rapport og tilbud

Tagpaptag – stærk og fleksibel tagløsning

Tagpap er et holdbart og fleksibelt materiale, der er blevet brugt til tagdækning i over 150 år. Tagpaplægning er en flot løsning på de fleste tagkonstruktioner og kræver minimal vedligeholdelse. Tagpap er 100 % tæt, og er en meget prisattraktiv løsning, når du skal have skiftet dit tag. De senere år har flere og flere valgt et nyt tagpaptag i forbindelse med såvel nybyggeri som renovering.

Beregn prisen for nyt tagpaptag på din bolig herunder.

Fordele ved tagpap

  • En meget fleksibel tagløsning
  • Giver huset et unikt udtryk
  • Et robust tag med lang holdbarhed
  • Med tagpap får du et 100 % tæt tag
  • Tagpap kræver minimal vedligeholdelse
  • En prisattraktiv og flot løsning
  • 15 års garanti gennem Icopal-plusordningen

Den lille tagbog – kom godt i gang med dit nye tag

Når du vælger nyt tag, skal taget og huset passe sammen både teknisk og æstetisk. Der er mange spørgsmål der skal bevares. Den lille tagbog hjælper dig godt på vej.

Hent den gratis her

Vi hjælper dig godt på vej

Hos Jydsk Tagteknik giver vi dig råd og professionel vejledning om valg af de rigtige materialer og den mest optimale udførelse. Jydsk Tagteknik er medlem af Icopal-plusordningen, hvilket betyder, at vi leverer Danmarks bedste garanti med 15 års total garanti på arbejde, materialer og eventuelle følgeskader.

Taglægger på tag i gang med at lægge tagpap tag

Beregn hurtigt og nemt prisen på et nyt tag

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på et nyt tag.

PRØV VORES ONLINE BEREGNER

150 år med tagpap

Tagpap er et materiale, som har været brugt til tagdækning i over 150 år. Igennem tiden har det udviklet sig til et stærkt og højteknologisk kvalitetsprodukt med lang levetid. Det er opbygget omkring stærke polyesterfibre, der gør brud stort set umuligt.

I dag ses moderne tagpaptage på mange forskellige typer boliger, nye som gamle. Det skyldes for det første, tagets store styrke og lange holdbarhed. For det andet tagpappets smidighed, der giver uendeligt mange muligheder. Tagpap kan anvendes til de fleste tagtyper og er utrolig nem at forme efter konstruktionen. Tagpap kan anvendes på både vandrette, skrå og lodrette flader, og rullernes føjelighed gør den ideel til både utraditionelle, buede og ”skæve” tagformer. Derfor har den været meget anvendt de seneste år, hvor de traditionelle former er blevet udfordret.

Tagpap er et materiale, som har været brugt til tagdækning i over 150 år. Igennem tiden har det udviklet sig til et stærkt og højteknologisk kvalitetsprodukt med lang levetid.

Tagpaptage monteret af Jydsk Tagteknik de seneste tre år

Brug menuen på kortet i øverste venstre hjørne til at filtrere efter farve på tag. For optimal visning på mobile enheder – vend skærmen.

Tagpap referencer

Tagpap tilbehør

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål om Tagpap