FÅ ET TILBUD PÅ ET TEGLTAG

Bestil et gratis tagtjek

inkl. rapport og tilbud

Rødt tegltag på gul murstensvilla med have

Tegl – et klassisk, smukt tag

Tegl er et naturligt tagmateriale og har været anvendt som tagbelægning i Danmark siden 1100-tallet. Tegltaget giver dit hus et klassisk, smukt udseende og passer til både nybyggerier og renovering af ældre huse.

En af fordelene ved tegltaget er, at det har en lang levetid på op til 70 år. Det gør tegltaget til et af de mest robuste og holdbare tagmaterialer.

Vedligeholdelsesfrie teglsten af skiferler

Hos Jydsk Tagteknik anvender vi kun teglsten, der er produceret af 100 % rent skiferler. Det gør teglstenene lette og stærke og sikrer en meget lav fugtoptagelse på kun 3–4 %. Men det gør også teglstenene yderst modstandsdygtige overfor smuds og algebelægninger. Et tegltag er derfor stort set vedligeholdelsesfrit og bevarer både farven og det smukke udseende med årene.

Fordele ved et tegltag

  • Lang levetid på op til 70 år

  • Stærk og robust
  • Bevarer farve og udseende med årene

  • Kræver minimal vedligeholdelse

  • Mange tilbehørsmuligheder og detaljeløsninger

Den lille tagbog – kom godt i gang med dit nye tag

Når du vælger nyt tag, skal taget og huset passe sammen både teknisk og æstetisk. Der er mange spørgsmål der skal bevares. Den lille tagbog hjælper dig godt på vej.

Hent den gratis her

Sort tegltag er populært

Tegltage fås i flere varianter og et utal af farver. Tidligere var de fleste tegltage røde, men de sorte tegltage er i dag blevet meget populære. Uanset, hvilken farve tag du vælger, er det en god idé at sikre dig, at den passer til huset. Tilsvarende skal du overveje, om tegltaget skal være uglaseret eller glaseret. Her er det også en god idé at overveje, hvad der passer til huset og nabolaget.

Sort tegltag på hvid villa med grå fliser

Har du brug for rådgivning?

Hos Jydsk Tagteknik har vi mere end 50 års erfaring og knowhow omkring teglsten og lægning af et nyt tegltag, kviste og tagrender. Vil du vide mere om tegltage, eller har du brug for rådgivning, om hvilken tagløsning, der er den rette for dig, så bestil et gratis Tagtjek. Vi har tagprøver med og kan hjælpe dig med at finde det rette tegltag.

Bestil et gratis tagtjek
Sort tegltag på grå murstensvilla
Tegl fra Vmeyer i forskellige farver

Vi anvender kun de bedste produkter

Vi lægger tegltag fra den tyske producent, Meyer Holsen, der producerer teglsten på et af Tysklands mest moderne teglværker. Fabrikken har mere end 150 års erfaring med produktion af teglsten og anvender en helt unik produktionsform og 100 % rent skiferler til teglstenene. Med Meyer Holsen teglsten på taget er du sikret et nyt tegltag af højeste kvalitet.

40 års totalgaranti

Meyer Holsen giver en af markedets bedste garantier, så du er sikret god kvalitet og holdbarhed i mange år. Når du får lagt et tegltag fra Meyer Holsen, får du 40 års totalgaranti på dit tegltag og 20 års suppleringsgaranti. Det vil sige, at det garanteres, at den købte teglsten kan genanskaffes 20 år frem.

Beregn hurtigt og nemt prisen på et nyt tag

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på et nyt tag.

PRØV VORES ONLINE BEREGNER

Vedligeholdelse af ældre tegltage

Har du et ældre tegltag, er det en god idé at gennemgå taget for skader. Se, hvad du bør være opmærksom på i videoen.

Taglægger i firmabil fra Jydsk Tagteknik

Et trygt og sikkert byggeri med Jydsk Tagteknik

Jydsk Tagteknik har Danmarks bedste garanti – Håndværkerens Tryghedsgaranti. Vi giver prisgaranti på vores håndværk og ydelser. Vores elektroniske planlægning sikrer hurtige og præcise afleveringstider. Vi udfører altid en slutkontrol af vores arbejde. Læs mere om, hvorfor du skal vælge Jydsk Tagteknik.

Sikkerhed for godt håndværk

Hos Jydsk Tagteknik er din sikkerhed og tryghed for godt håndværk i top. Med Håndværkerens Tryghedsgaranti er dit tegltag dækket med helt op til 500.000 kr. inkl. moms mod fejl og mangler ved håndværksarbejde. Jydsk Tagteknik har mere end 50 års erfaring. Vi sætter en ære i godt håndværk.

Læs mere om Håndværkerens Tryghedsgaranti

Tegltage monteret af Jydsk Tagteknik de seneste tre år

Brug menuen på kortet i øverste venstre hjørne til at filtrere efter farve på tag. For optimal visning på mobile enheder – vend skærmen.

Tegltag referencer

Tegltag tilbehør

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål om Tegltag