Tegltag2018-11-21T12:06:44+00:00

FÅ ET TILBUD PÅ ET TEGLTAG

Bestil et gratis tagtjek

inkl. rapport og tilbud

Tegl – et klassisk dansk tag

Jydsk Tagteknik har gennem tiden oparbejdet stor erfaring og knowhow omkring teglsten og lægning af et nyt tegltag, kviste og tagrender.

Fordele ved et tegltag

  • Levetid på 50 til 70 år
  • Stærk og robust
  • Storm- og brandsikkert
  • Lydabsoberende
  • Beskytter godt mod vejr og vind
  • Mange tilbehørs muligheder og detaljeløsninger

Vi anvender kun de bedste produkter

Vi anvender tegltag fra den tyske virksomhed, Meyer Holsen. Med Meyer Holsen teglsten på taget er du sikret et nyt tegltag af højeste kvalitet. Fabrikken, som ligger i Tyskland, har mere end 150 års erfaring med produktion af teglsten. De har en helt unik produktionsform og anvender 100 % rent skiferler til teglstenene. Dette medvirker til, at taget i sidste ende giver en brudstyrke på mere end 5 – 6 gange højere end kravene og en maksimal fugtoptagelse på mellem 3 – 4 %. Det er din sikkerhed for et tag, der modstår fugt og frostspringninger og som holder vejr og vind sikkert ude.

Hos Jydsk Tagteknik står vi 100% inde for Meyer Holsen teglsten, og fra fabrikkens side udsteder de et certifikat, der giver dig 40 års totalgaranti.

Beregn hurtigt og nemt prisen på et nyt tag

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på et nyt tag.

PRØV VORES ONLINE BEREGNER

Et trygt og sikkert byggeri med Jydsk Tagteknik

Jydsk Tagteknik har Danmarks bedste garanti – Håndværkerens Tryghedsgaranti. Vi giver prisgaranti på vores håndværk og ydelser. Vores elektroniske planlægning sikrer hurtige og præcise afleveringstider. Vi udfører altid en slutkontrol af vores arbejde. Læs mere om hvorfor du skal vælge Jydsk Tagteknik

Hvis du ønsker at vide mere om Decra taget og hvilke tagløsninger vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og laver tilbud helt uforpligtende.

Sikkerhed for godt håndværk

Hos Jydsk Tagteknik er din sikkerhed og tryghed for godt håndværk i top. Med Håndværkerens Tryghedsgaranti er dit tegltag dækket med helt op til 500.000 kr. inkl. moms mod fejl og mangler ved håndværksarbejde. Jydsk Tagteknik har mere end 50 års erfaring. Vi sætter en ære i godt håndværk.

Læs mere om Håndværkerens Tryghedsgaranti

Tegltage monteret af Jydsk Tagteknik de seneste tre år

Brug menuen på kortet i øverste venstre hjørne til at filtrere efter farve på tag. For optimal visning på mobile enheder – vend skærmen.

Tegltag referencer

Tegltag tilbehør

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål om Tegltag