FÅ ET TILBUD PÅ ET DecraTAG

Bestil et gratis tagtjek

inkl. rapport og tilbud

Decra tag – stærkt ståltag med 30 års garanti

Decra – passer til både nybyg og renovering

Decra er et smukt ståltag, der passer perfekt til den danske byggetradition og byggestil. Taget er det helt rigtige valg, hvis du ønsker et flot og holdbart tag, der samtidig har en let konstruktion. Taget kan lægges på langt de fleste helårshuse og sommerhuse, og du kan vælge en Decra tagløsning, uanset om du bygger nyt eller renoverer.

Derfor er Decra en god løsning

I tabellen får du et overblik over, hvad det koster at lægge et Decra-tag, hvor længe taget holder, hvor hurtigt taget kan lægges, og hvor mange års garanti du får med i købet.

Tagtype Decra Classic Decra Elegance
Hvad koster et nyt Decra-tag?* Kr. 760 – 1.000 pr. m² Kr. 760 – 1.000 pr. m²
Hvor mange år holder et Decra-tag? 40-50 år 40-50 år
Hvor mange års produktgaranti er der på et Decra-tag? 30 år 30 år
Hvor lang tid tager det at lægge et Decra-tag – hus på 120m² 3 arbejdsdage 3 arbejdsdage
Hvor lang tid tager det at lægge et Decra-tag – hus på 150m² 3-5 arbejdsdage 3-5 arbejdsdage
Hvor lang tid tager det at lægge et Decra-tag – hus på 200m² 5-7 arbejdsdage 5-7 arbejdsdage
Hvor lang tid tager det at lægge et Decra-tag – hus på 250m² 7-8 arbejdsdage 7-8 arbejdsdage
*De angivne priser i tabellen er cirkapriser alt efter valg af model og farve.

Beregn hurtigt og nemt prisen på et nyt tag

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på et nyt tag.

PRØV VORES ONLINE BEREGNER

Stærk og robust Decra tag

Decra tagpladerne er bygget op omkring en kerne af stål, som er galvaniseret med aluzink og til sidst belagt med enten stærk pulverlakering eller keramisk farvet stengranulat (alt efter model). Det gør tagpladerne robuste og stærke og sikrer Decra taget en høj kvalitet og en lang levetid.

Ideelt tag til det danske klima

Et Decra tag egner sig særlig godt til det danske klima med de skiftende temperaturer og de blandede våde og tørre perioder i løbet af året. Taget tåler både regn, sne, is, blæst og stærk sol og kan, i modsætning til mange andre tagtyper, tåle de hurtige vejrskift, som det danske klima ofte byder på.

Lang levetid og farveægthed

Når du vælger et Decra tag, får du et tag, der holder i mange år. Et Decra tag har i gennemsnit en levetid på 40 til 50 år, og det gør taget til en attraktiv tagløsning. Herudover får du et tag med en farveægthed, der ikke kendes fra andre tagmaterialer. Selv efter mange års påvirkning af vejr og vind bevarer Decra taget sin farve.

Decra ståltag i forskellige farver

Decra findes i to forskellige typer, som begge fås i flere farver

Flere farver og varianter

Du kan vælge mellem to typer Decratage, som begge fås i forskellige farver:

Flot finish med Decra tilbehør

Herudover kan du få en lang række Decra tilbehør, der giver mulighed for specielle detaljeløsninger. Tilbehøret fås i de samme farver og overflader som Decra taget. Du kan se udvalget her.

Uanset, hvilket Decra tag du vælger og med hvilket tilbehør, så får du et flot og gennemført tag, der holder i mange år.

Bestil et gratis tagtjek

Lyddæmpende tagplader

Begge varianter af Decra tagpladerne er lyddæmpende.

Decra Classic er bestrøet med to størrelser stengranulat på overfladen. Stengranulatet splitter regndråberne, når de rammer tagpladerne, og det giver en imponerende lyddæmpning.

Decra Elegance har et patenteret lyddæmpningssystem monteret på bagsiden af tagpladerne. Opbygningen ændrer måden, lyden kastes tilbage på. Og det reducerer trommelyden fra regn væsentligt.

De lyddæmpende tagplader medvirker til, at Decra taget hverken støjer eller larmer mere end andre tage, når det regner.

Derfor er Decra taget så populært

Der er mange fordele ved et Decra tag, og det er også en af grundene til, at taget er så populært.

Decra taget kan monteres på dit nuværende tag

Drømmer du fx om at skifte det gamle bølgeeternit- eller skifereternittag på din helårsbolig eller tagpappet på sommerhuset, så er Decra taget ideelt. De robuste Decra plader vejer meget lidt og kan ofte lægges direkte ovenpå det gamle tag. Det sparer tid og gør monteringen billigere. Du kan derfor ofte få lagt et nyt Decra tag i løbet af 3-5 dage, alt efter hvor stort dit hus er. Se tidhorisont her.

Ingen nedrivning og bortskaffelse

Når du får lagt et Decra tag ovenpå det gamle tag, slipper du for at få lagt et nyt undertag. Det sparer dig for besværet med nedrivning og bortskaffelse af det gamle tag. Og gør det nye tag en del hurtigere at lægge og dermed også billigere.

Ingen åbning ned til huset

Decra taget kan lægges året rundt, hvis vejret tillader det. Fordi taget ofte kan lægges ovenpå det eksisterende tag, slipper du for, at der er åbent ned til dit hus, mens taget lægges. Det er især en fordel, hvis vejret er dårligt, da der altid vil være en risiko for, at nedbør trænger ind, selv om der dækkes af. Men det slipper du for, når Decra taget monteres oven på det gamle tag.

Nyt Decra tag lægges ovenpå et ældre tag af skifereternit.

Hurtigt at lægge et Decra tag

Det er ofte hurtigere at lægge et Decra i forhold til andre tage. Det skyldes, at det gamle tag ikke skal rives ned og bortskaffes, og at der ikke skal lægges nyt undertag. Når Decra taget lægges ovenpå det eksisterende tag, sparer du tid. Du kan ofte få lagt et nyt Decra tag i løbet af 3-5 dage, alt efter hvor stort dit hus er. Se tidhorisont her.

Et stærkt og solidt tag

Et Decra tag er et ekstremt stærkt og solidt tag, der nemt kan modstå det danske vejr og de tiltagende efterårsstorme. Taget består af større tagplader, der monteres ved at skrue dem på, og det gør det ligeså stærkt som fx bølgeeternit. Samtidig er der få samlinger, der gør taget helt tæt for vandindtrængning og fygesne.

Hvornår skal det gamle tag skiftes?

Er du i tvivl, om det gamle tag trænger til at bliver udskiftet eller blot kan repareres, så tilbyder vi at lave et gratis Tagtjek, hvor vi gennemgår taget. Du får efterfølgende en rapport med tilbud på reparation eller evt. udskiftning. Vi gennemgår også rapporten sammen med dig, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål.

Bestil et gratis tagtjek

Der er flere tegn og faresignaler, som du også selv kan holde øje med ved et gammel tag. Har taget følgende skavanker, bør du overveje at skifte det:

Bølgeplader

 • Revnede tagplader
 • Kraftig mosbegroening (nedbryder asbestcementen, så vand kan trænge ned)
 • Skjoldede og misfarvede tagplader
 • Utætte samlinger
 • Tagplader, der mørner og smuldrer

Skiferplader

 • Utætheder
 • Knækkede eller revnede skiferplader
 • Monteringshuller, der bliver større
 • Forvitret tætningsmasse, der falder ud

NB! Hvis tagpladerne indeholder asbest, er der særlige krav og sikkerhedshensyn til nedtagning af taget.

Tagpaptage

 • Revner i tagpappen på grund af forskydninger
 • Slidt tagpap med nedbrudt overflade og overlæg

NB! Ophobning af vand og manglende rensning af taget kan øge skadernes omfang.

43% af alle anmeldte byggeskader vedrører taget*. Det er derfor en god idé at vælge en BMI RoofPro til at lægge dit tag. Så er du sikker på, at dit tag lægges af en tagekspert, der er certificeret til at montere Decra tage.

*Kilde: Byggeskadefonden 2017

Sådan vedligeholder du dit Decra tag

Et Decra tag er som udgangspunkt vedligeholdelsesfrit, men det er svært at undgå alger og mos. Det kan derfor være en god idé at rense det. Så holder det længere og fremstår altid som nyt. Du kan vælge selv at algebehandle dit tag eller bestille en miljøvenlig algebehandling hos Jydsk Tagteknik, så sørger vi for at algebehandle dit tag en gang om året. Du kan læse mere om vores algebehandling her.

NB! Skal du gå på dit Decra tage, skal du bruge sko med skridsikre såler og kun træde i bølgedalene, og hvor der er understøttende lægter. Ellers kan du beskadige tagpladerne.

Decra taget har været produceret af Icopal i mere end 30 år. Virksomheden har en unik og årelang erfaring med at producere ståltage af høj kvalitet.

30 års produktgaranti på dit Decra tag

Når du vælger et Decra tag, får du 30 års produktgaranti med i købet. Garantien omfatter, at:

 • Decra tagpladerne og Decra tilbehøret, der er monteret på huset, forbliver vejrtæt i hele garantiperioden.
 • BMI Danmark i tilfælde af gennemtæring indenfor garantiperioden lader defekte Decra tagmaterialer udskifte/udbedre, herunder betaler arbejdsløn for nedtagning og oplægning.
Bestil et gratis tagtjek

Fordele ved Decra tag

 • Stor styrke og lang levetid
 • Lydabsoberende
 • Dansk produceret
 • Storm- og brandsikkert
 • 100% Vand- og snetæt
 • Kan ofte lægges på det eksisterende tag
 • Mange tilbehørs muligheder og detaljeløsninger
 • 30 års produktgaranti

Den lille tagbog – kom godt i gang med dit nye tag

Når du vælger nyt tag, skal taget og huset passe sammen både teknisk og æstetisk. Der er mange spørgsmål der skal bevares. Den lille tagbog hjælper dig godt på vej.

Hent den gratis her
Nyt mat sort Decra tag

Et trygt og sikkert byggeri med Jydsk Tagteknik

Jydsk Tagteknik har Danmarks bedste garanti – Håndværkerens Tryghedsgaranti. Vi giver prisgaranti på vores håndværk og ydelser. Vores elektroniske planlægning sikrer hurtige og præcise afleveringstider. Vi udfører altid en slutkontrol af vores arbejde. Læs mere om, hvorfor du skal vælge Jydsk Tagteknik til at montere dit Decra tag.

Hvis du ønsker at vide mere om Decra taget, og hvilke tagløsninger vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og laver tilbud helt uforpligtende.

Decra tage monteret af Jydsk Tagteknik de seneste tre år

Brug menuen på kortet i øverste venstre hjørne til at filtrere efter farve på tag. For optimal visning på mobile enheder – vend skærmen.

Decra referencer

Decra tilbehør

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål om Decra