Afmeld nyhedsbrev

Hos Jydsk Tagteknik markedsfører vi os bl.a. via online-annoncering. Det betyder, at vi udbyder vores kampagner til andre medier og giver dem mulighed for at udsende kampagner for Jydsk Tagteknik via deres nyhedsbreve, tilbudsmails mv. Du kan derfor opleve at modtage mails eller sms’er, der vil kunne opfattes, som om de er sendt direkte fra Jydsk Tagteknik, da de indeholder tilbud fra Jydsk Tagteknik. Men disse mails og sms’er bliver altså udsendt fra andre medier og ikke fra Jydsk Tagteknik.

Har du f.eks. tilmeldt dig en konkurrence på internettet, kan du have givet tilsagn til at et eller flere af disse medier må sende forskellige tilbud til dig via mail eller sms. Disse medier har mulighed for at sende tilbud og kampagner for bl.a. Jydsk Tagteknik.

Ønsker du ikke at modtage mails fra det pågældende medie, er det vigtigt, at du afmelder dig i bunden af den mail, du har modtaget. Det er desværre ikke muligt for Jydsk Tagteknik at afmelde dig fra andre mediers maillister, da vi ikke har afgang til disse.

Dét skal du være opmærksom på

Når du deltager i konkurrencer, tilmelder dig nyhedsbreve mv, er det en god idé at være opmærksom på, om du giver samtykke til at modtage markedsføring fra andre end virksomheden f.eks. virksomhedens samarbejdspartnere. På den måde kan du selv være med til at begrænse antallet af uønskede mails.

Afmeld nyhedsbrev fra Jydsk Tagteknik

Jydsk Tagteknik sender hver 14. dag et nyhedsbrev til ca. 400.000 boligejere i Danmark. Nyhedsbrevet indeholder gode råd og tips til boligejere om vedligeholdelse af hus og have. Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet, skal du gøre det ved at klikke i bunden af nyhedsbrevet på “Afmeld nyhedsbrev”.