Tilmeld dig vores jobbank

Når du tilmelder dig vores jobbank får du direkte besked, når vi har et job til dig.

Tilmeld dig jobbanken

Vi har medarbejderne i fokus

Vi gør en indsats for, at det er sjovt at gå på arbejde og har forskellige sociale arrangementer i løbet af året. Vores medarbejdere er glade for arrangementerne, der er med til at give et godt, kollegialt sammenhold.

Du planlægger selv din arbejdsdag

Som medarbejder arbejder du selvstændigt i løbet af dagen og har frihed til selv at planlægge dine arbejdsdage. Vi sørger for spændende og varierende opgaver, så ikke to arbejdsuger er ens. Vi garanterer dig en god og stabil løn og har ry for nogle af de bedste akkorder i branchen.

Tilmeld dig jobbanken her!

Vælg det job, du er interesseret i, din erfaring og dine kompetencer. Vi opbevarer dine data i 24 måneder. Hvis der i det tidsrum kommer en ledig stilling, som passer til dig, så får du automatisk besked. Vi giver dig besked på både mail og sms, og du har herefter mulighed for at søge jobbet!

1) Hvilke typer arbejde er du interesseret i?(Påkrævet)
2) Hvor mange års erfaring har du?(Påkrævet)
3) Hvilke typer arbejde har du erfaring med?(Påkrævet)
Hvilken afdelingen ønsker du at arbejde i?(Påkrævet)
4) Kontakt information
Betingelser(Påkrævet)
Når du tilmelder dig jobbanken, giver du tilladelse til, at vi må kontakte dig på mail og sms i forbindelse med ledige stillinger hos Jydsk Tagteknik, der matcher dine kompetencer. Vi opbevarer dine data i 24 måneder, hvorefter de vil blive slettet. Du kan til enhver tid framelde dig jobbanken ved at kontakte Jydsk Tagteknik på info@jydsktagteknik.dk.