Kan man lægge et Decra tag oven på det gamle tag?

Vi lægger faktisk 9 ud fa 10 Decra tage oven på eksisterende tage. Vi bruger det eksisterende tag som underlag, da et Decra tag ikke har behov for et decideret undertag. Det giver dig en billigere tagløsning, da du ikke skal betale for at få fjernet det gamle tag.

 

Hvis du hellere vil læse istedet for at se video:
9 ud af 10 tage vi lægger med Decra, lægger vi faktisk oven på det eksisterende tag. Det kan være typisk eternittage eller det kan være tagpaptage med noget hældning på. Det lægger vi direkte oven på det eksisterende.

Et Decra tag kræver ikke et undertag, men vi bruger det gamle som underlag og det gør jo også at man sparer nedtagelsen af det eksisterende tag og det gør jo selvfølgelig også at montagetiden går hurtigere. Så langt de fleste tage lægger vi oven på eksisterende