Hvordan skal man vedligeholde et tag med tagpap?

Et tag med tagpap kræver samme vedligeholdelse, som andre tage. Man skal sørge for at holde tag og tagrender rene, så der ikke kan opstå skader. Hvis du ikke har mulighed for at få det gjort, så kan du tegne en serviceaftale med os. Så skal vi nok sørge for at få det gjort.

 

Hvis du hellere vil læse end se video:
Jamen man skal, som ved alle mulige andre tage, typisk tage som har tagrender. Der skal tagrenderne jo også renses og nedløbet skal renses et par gange om året. Det samme skal du med tagpap, holde afløb fri for blade og snavs, for ellers kan der ske skader

Så man skal i hvert fald sige, at i foråret og i efteråret skal man altså gerne op og rense det. Man har også mulighed for at tegne en serviceaftale med os, hvor vi kommer og vedligeholder.