Kræver et Eternittag vedligeholdelse?

Et eternittag kræver vedligeholdelse. Først og fremmest skal man sørge for at få det algebehandlet, så taget ikke bliver nedbrudt af mos og alger. Dernæst er det vigtigt, at man efterser sit tag, når det får nogle år på bagen.

 

Hvis du vil læse istedet for at se video:
Et eternittag kræver vedligeholdelse, dels på overfladen kræver det, at man får algebehandlet det løbende, så man holder tagfladen pæn og fri for alger og mos. Men når det er sagt, så er det jo også visse tilbehør i eternittage fx. er der oppe under rygningen, der er der det vi kalder tætningsbånd, fugleklodser er der andre, der kalder det, som løbende smuldrer.

Der skal man sørge for, at det er intakt, for det kan faktisk gøre at ved slagregn og fygesne om vinteren, at der faktisk kan komme sne ind, så det kræver altså, at man lige holder øje med om tingene er i orden. Så det kræver den vedligeholdelse