Hvilket tag skal jeg vælge?

Vi vil til hver en tid anbefale, at du vælger et tag, der passer til dit hus og også de andre huse i området. Vi har mange forskellige typer tage, så vi har helt sikkert et, der passer til dit hus. Du kan altid kontakte os for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

 

Hvis du heller vil læse end se video:
Det kommer jo meget an på hvilket hus man har. Vi synes jo, at man ikke skal skille sig for meget ud. Vi synes i hvert fald at det skal passe til huset, det tag man får op. Det er jo ikke altid sort glaseret tegl, selvom at det er et flot tag.

Så er det jo ikke altid lige det man skal vælge, så vi går meget ind og anbefaler, når vi ligesom ser på huset, ligesom ser historikken på taget. Så går vi ligesom også ind og anbefaler et produkt som kan være passende.

Men i bund og grund kan man jo få det man ønsker, men vi synes, at det skal passe sammen, men vi har selvfølgelig nogle rigtig gode hovedprodukter, som vi anbefaler. Hvor at man får markedets bedste garanti på de her tage.