Hvad koster et nyt tag?

Der er selvfølgelig forskel på prisen på et nyt tag, alt efter hvor stort et hus man har og hvilken type tag man vælger. Derfor tilbyder vi et gratis tagtjek, hvor vi kommer ud og kigger på dit hus og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Hvis du hellere vil læse end se video:
Jamen prisen på et tag, det afhænger jo af hvilket produkt man vælger og det varierer jo også alt efter, hvordan ser ens hus ud. Vi har sådan lidt, kan man sige, det hele. Vi har et billigere produkt og vi har flere produkter op, så det bliver selvfølgelig dyrere.

Men man skal ud og se, hvordan og hvorledes det ser ud, for at man kan sige det helt nøjagtigt og det er selvfølgelig fuldstændig afhængig af, hvordan pakker man det her produkt sammen og hvad tilbehør skal man have med. Skal man have nye tagrender og så fremdeles, så det er jo derfor, at vi kommer ud og giver et gratis tagtjek, så man kan få et hurtigt tilbud.