Hvor mange års garanti er der på et tegltag?

Vi kan tilbyde 40 års garanti på et nyt tegltag på grund af vores gode leverandør. Ud over det leverer vi også taget med en 10 års tryghedsgaranti på udførelsen, som du ikke kan få magen til andre steder.

 

 

Hvis du hellere vil læse end se video:
Jamen, vi har en rigtig god leverandør og dermed kan vi tilbyde en 40 års garanti på et nyt tegltag. Der findes jo mange former for garantier, når man snakker tegltage, der er jo mange forskellige produkter.

Vi har igennem årene kunne vælge den bedste leverandør, som vi arbejder med, så derved er der en 40 års garanti. Det der også er vigtigt for os, det er at, der også er en god udførelsesgaranti på og der har vi helt specielt, unikt, en 10 års tryghedsgaranti, som normalt er dobbelt så god kontra alle mulige andre firmaer.