Hvor meget vedligeholdelse kræver et tegltag?

Hvis du har et ældre tegltag, så kræver det en del vedligeholdelse. Men køber du et nyt tegltag i dag, så er det sort set vedligeholdelsesfrit. Hvis taget skal blive ved med at fremstå som nyt, så skal man dog sørge for at få det algebehandlet.

 

Hvis du hellere vil læse end se video:
Hvis man har et gammelt tegltag i dag, så kræver det jo en del vedligeholdelse. Hvis man ikke her et undertag under, så kræver det jo, at man sørger for, at den her understrygning, der ligger under teglene, at den er tæt. Fordi er den ikke det, så kan der jo ske skader på huset.

Hvis og såfremt man får lavet et nyt tegltag i dag, jamen så er der jo stort set ingen vedligeholdelse, fordi man har et undertag, der gør taget tæt i sig selv. Det der kan være er jo, at man sørger for at holde overfladen pæn.

Det vil sige, at man tegner et algeserviceabonnement fordi på tegltag vil der også kunne forekomme et grønt skær eller en algevækst, specielt på nordsiden. Det får man så fjernet, hvis man får tegnet sådan et algeabonnement. Så bliver taget ved med at være pænt.