Hvornår kan det betale sig at rense og male sit tag?

Som udgangspunkt kan det betale sig at rense og male sit tag indtil det er 40 år gammelt. Men det afhænger af, hvor velholdt taget er. Vi vil anbefale, at vi kommer ud og kigger på huset og laver et gratis tagtjek og vurderer om det kan betale sig.

 

 

Hvis du hellere vil læse end at se video:
Jamen det er jo også en vurdering, man kan gøre, når man ser sådan et tag. Det er klart, at man skal ikke ofre penge på et tag, hvor taget er nedslidt. Så er det bedre at vente eller at få et nyt tag.

Men i det tilfælde at underlaget, det vil sige, at pladerne er stærke, jamen så kan det godt svare sig. Men vi siger normalt, at grænsen normalt går omkring 40 år. Men det kræver dog en vurdering. Det vil så sige, er ens tag 40 år eller der over, så er vi absolut ikke sikre på at det kan svare sig.