Hvad koster det at få lavet et isoleringstjek?

Det er ganske gratis at få lavet et isoleringstjek af Jydsk tagteknik. Du bestiller en tid her på siden og så kommer vi ud og kigger på din isolering på loftet og i hulmuren, samt vi tjekker huset for eventuelle varmeudslip og varmespild.

Efterfølgende får du et uforpligtende tilbud, hvis der er noget, der skal laves.

 

Hvis du hellere vil læse end se video:

Vi udfører gratis isoleringstjek, det vil sige, at vi kommer og tjekker jeres loft. Tjekker hvor meget isolering, der er og bruger vores termografikamera, så vi også ser, om der er varmeudslip, varmespild. Deslige så tjekker vi også jeres, hvis i har hulmur via vi har et specielt hulmurskamera.

Vi går ind og ser. Så det er gratis at få det her tjek og efterfølgende kan I få et tilbud.