Alt om nyt tag » Nyt tag » Decra tag
Decra tag2020-01-10T14:03:00+01:00

FÅ ET TILBUD PÅ ET DECRATAG

Bestil et gratis tagtjek

inkl. rapport og tilbud

Decra tag – stærkt tag med 30 års garanti

Decra tag er et smukt ståltag, der passer til dansk byggetradition og byggestil. Decra taget har en meget lang levetid og en farveægthed, der ikke kendes fra andre tagmaterialer. Decra tage er bygget op omkring en stærk kerne af stål. Denne kerne er galvaniseret med aluzink som sikring mod det barske danske klima.

Beregn hurtigt og nemt prisen på et nyt tag

Du skal blot indtaste din adresse og så henter vi automatisk dine data fra BBR og giver dig en vejledende pris på et nyt tag.

PRØV VORES ONLINE BEREGNER

Decra tag kan både bruges til nybyg og renovering

Decra tag er det rigtige valg, hvis du ønsker et flot og holdbart tag, der samtidig har en let konstruktion. Decra taget er idèelt til renovering af f.eks. bølge- og skifereternittage og kan oftes monteres direkte på det eksisterende tag.

Du kan vælge mellem to typer Decra tage: Decra Classic og Decra Elegance.

30 års produktgaranti på dit Decra tag

Decra tag har været markedsført af Icopal i Danmark i mere end 30 år og vi har derfor en unik, årelang erfaring.

Garantien dækker bl.a at tag vil forblive vejrtæt i garantiperioden, samt garanti af gennemtæring. Derudover giver vi 15 års udførelesgaranti, så du kan føle dig helt tryg ved at vælge et Decra tag.
Bestil gratis tagtjek

Fordele ved Decra tag

  • Stor styrke og lang levetid
  • Lydabsoberende
  • Dansk produceret
  • Storm- og brandsikkert
  • 100% Vand- og snetæt
  • Kan ofte lægges på det eksisterende tag
  • Mange tilbehørs muligheder og detaljeløsninger
  • 30 års produkt- og 15 års udførelsesgaranti

Et trygt og sikkert byggeri med Jydsk Tagteknik

Jydsk Tagteknik har Danmarks bedste garanti – Håndværkerens Tryghedsgaranti. Vi giver prisgaranti på vores håndværk og ydelser. Vores elektroniske planlægning sikrer hurtige og præcise afleveringstider. Vi udfører altid en slutkontrol af vores arbejde. Læs mere om hvorfor du skal vælge Jydsk Tagteknik til at montere til Decra tag.

Hvis du ønsker at vide mere om Decra taget og hvilke tagløsninger vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og laver tilbud helt uforpligtende.

Sikkerhed for godt håndværk

Hos Jydsk Tagteknik er din sikkerhed og tryghed for godt håndværk i top. Med Håndværkerens Tryghedsgaranti er dit tegltag dækket med helt op til 500.000 kr. inkl. moms mod fejl og mangler ved håndværksarbejde. Jydsk Tagteknik har mere end 50 års erfaring. Vi sætter en ære i godt håndværk.
Læs mere om Håndværkerens Tryghedsgaranti

Decratage monteret af Jydsk Tagteknik de seneste tre år

Brug menuen på kortet i øverste venstre hjørne til at filtrere efter farve på tag. For optimal visning på mobile enheder – vend skærmen.

Decra referencer

Decra tilbehør

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål om Decra