Modtag opgaver direkte i din mailboks og styrk din egen virksomhed

Bliv samarbejdspartner nu

1

Du er sikret fast arbejde hele året rundt!

2

Du garanteres betaling for udførte opgaver!

3

Du slipper for opslidende tilbudsgivning!

4

Du skal ikke bruge penge på markedsføring!
Jydsk tagteknik soger tomrere greve
Firmabiler på række

Opret dig gratis og uforpligtende

Når du tilmelder dig vores opgaveliste, får du opgaver direkte på e-mail og skal ikke bruge tid eller kræfter på tilbudsgivning.

Det eneste du skal tage stilling til er, om du vil udføre opgaven til den aftalte pris og periode.

Vi afregner aconto, efterhånden som arbejdet udføres, så det ikke presser din likviditet. Du har stadig mulighed for selv at tage opgaver ind og samarbejde med andre entreprenøre

 • Bliv samarbejdspartner nu!

  Udfyld formularen nedenfor, herefter vil du begynde at modtage opgaver direkte i din mail.

  Felter med * skal udfyldes!

Som samarbejdspartner forventer vi at du:

 • er selvstændig håndværker.
 • leverer godt håndværk af høj kvalitet.
 • har fokus på kundeservice.
 • overholder aftaler og deadlines.
 • har en god, solid erfaring som håndværker.
 • har plads til at tage ekstra opgaver ind.

Virksomhedsbesøg i hannover

Vi afholder årligt arrangementer med vores samarbejdspartnere for at inspirere og opdatere omkring nyeste viden i bygge-branchen. Vores seneste arrangement var et spændende virksomhedsbesøg, der gik til Hannover, hvor vi fik indsigt i den nyeste teglproduktion på Meyer-Holsens tagstensværk.

Virksomhedsbesøg i hannover

Vi afholder årligt arrangementer med vores samarbejdspartnere for at inspirere og opdatere omkring nyeste viden i bygge-branchen. Vores seneste arrangement var et spændende virksomhedsbesøg, der gik til Hannover, hvor vi fik indsigt i den nyeste teglproduktion på Meyer-Holsens tagstensværk.

Det siger vores samarbejdspartnere

Der er mange fordele ved at være Jydsk Tagteknik samarbejdspartner. Andreas Skov fra Byggefirmaet Skov i Nakskov har bl.a. mærket den tillid, det giver at have en stor samarbejdspartner bag sig.

For Andreas Skov betyder det også, at han ikke selv skal bruge tid på opsøgende arbejde, tilbudsgivning og spekulere på, om kunderne betaler. Når Andreas Skov har plads til at tage imod ekstra ordrer, kontakter han Jydsk Tagteknik, som så videresender opgaver til byggefirmaet. Det betyder, at Andreas Skov fast kan have et sjak med 2-4 medarbejdere, som han kan holde beskæftiget – også om vinteren, hvor der ellers ikke altid er så meget at lave.

De samme opgaver uden besværet

Indtjeningen er lidt lavere, end når han selv får ordrerne i bogen, men fordelen ved at være sikret arbejde året rundt, garanteret betaling og slippe for selv at bruge tid og energi på at hive ordrer hjem opvejer det. I det daglige er der da heller ikke den store forskel på, om opgaverne kommer fra Jydsk Tagteknik, eller om Byggefirmaet Skov selv har modtaget ordren.

“Jeg er stadig ude på byggepladsen med mine ansatte og arbejder for mig selv. Den eneste forskel er, at der engang imellem kommer en formand forbi fra Jydsk Tagteknik, når ordren kommer derfra”, siger Andreas Skov.

Andreas Skov kan derfor varmt anbefale andre håndværkere at blive Jydsk Tagteknik samarbejdspartner!

”Jeg skal ikke spekulere på selv at hive ordrer hjem og bruge tid på tilbudsgivning. Er hårdt og krævende, hvis man ikke efterfølgende får opgaven. Jydsk Tagteknik kan sørge for fast og konstant arbejde og garanteret betaling”.
Andreas Skov, Byggefirmaet Skov – Jydsk Tagteknik samarbejdspartner gennem 8 år.
Kender du en, der er interesseret? Så del gerne denne side!