Stiger mit hus i værdi med hulmursisolering?

Dit hus vil helt klart stige i værdi, hvis du vælger at få det hulmursisoleret. I 80% af tilfældene vil dit hus rykke et energitrin op. Den bedre energimærkning gør, at du kan få markant mere for dit hus, hvis det skal sælges.

Det er også en god investering selvom du ikke ønsker at sælge, da du får kan spare en del på din varmeregning.

 

Hvis du hellere vil læse end se video:

Ja, det gør det klart. Dels så er det en rigtig god investering for dig selv. Det er tjent hurtigt hjem. Men dels så viser det sig også at i ca. 80 % af tilfældende, så vil det gå et energitrin op på det der hedder et energimærke og det har en rigtig rigtig stor værdi, når man skal til at sælge sit hus.

 

Du kan finde mere information om hulmursisolering herunder: 

> Hulmursisolering af boligen – Spar penge med hulmursisolering.

> Hvad koster hulmursisolering?

> Hvor meget kan jeg spare om året på hulmursisolering?