UGENS TIP - gode tips og råd til husejere

  • Indbrudssikre vinduer Jydsktagteknik

Bedre tyverisikring i nye vinduer og døre

Der er mange fordele ved nye døre og vinduer. En af dem er, at de generelt er sværere at bryde igennem end ældre vinduer. Og det er vigtigt, da du skal kunne føle dig tryg i dit hjem.

Danmark ligger i toppen over europæiske lande, der har flest indbrud pr. indbygger. Det skyldes, at vi ikke indbrudssikrer vores huse i samme grad som resten af Europa.

Tænk sikring ind i dine nye vinduer og døre

Du kan selv gøre en del for at undgå indbrud. Sikring af vinduer og døre er en væsentlig faktor. Så når du skal skifte vinduer og døre, er det en god idé at tænke tyverisikring ind i de nye vinduer og døre.

Læs også: Bestil et gratis vinduestjek

Vælg certificerede vinduer og døre

Mange nye vinduer og døre er i dag konstrueret, så de er langt sværere at bryde ind gennem end ældre vinduer og døre. Det gælder også vinduer og døre fra Rationel, som er certificeret efter den engelske standard ”Secured by Design”, der bl.a. tester vinduernes indbrudshæmmende egenskaber.

Når du vælger SBD-certificerede vinduer og døre, reduceres risikoen for indbrud med op til 75 pct.
Særlige egenskaber ved tyverisikrede vinduer og døre
  • Ekstra solidt lukkesystem
  • Forstærkede beslag
  • Sikringslimede ruder
  • Lamineret sikringsglas
  • Døre med forøget tykkelse

Læs også: Disse vinduesskader dækker din forsikring ikke! 

Mulighed for ekstra sikkerhed

Alt efter, om du bor i by eller på landet, kan der være behov for ekstra sikring af dine vinduer og døre. I byområder kan det være en god idé at vælge en løsning, hvor alle beslag er ekstra forstærkede og hærdede. Bor du på landet eller lidt afsides, hvor tyven kan arbejde i fred, anbefales det at få ruden lamineret, så den stort set ikke kan knuses.

Lad os hjælpe dig med den bedste løsning

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om, hvilke sikringsmuligheder du bør vælge. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Læs mere om vinduer og døre her

Mest læste artikler

  • Jydsk-tagteknik-derfor-må-du-ikke-højtryksspule-dit-tag

Derfor skal du ikke selv højtryksspule dit tag

Det kan være fristende selv at højtryksrense taget og spare penge på en algebehandling. Men du skal være meget varsom med selv at rense dit tag. Du kan nemt lave store skader. Det er [...]

  • Storm_JT_ugens_tip

Tjek dit hus når stormen har lagt sig

Når stormen er ovre, er det vigtigt at få tjekket huset grundigt for de skader, som man ikke umiddelbart kan se. Her er nogle af de ting, du skal kigge efter. Først og [...]

Gør dette, hvis dit hus blev ramt af skybruddet

Hvis skybruddet har ramt dit hus, så der er oversvømmelse og andre skader, skal du hurtigst muligt komme i gang med at sikre, at skaderne ikke bliver værre. Det er altid en god [...]

Flotte fliser uden alger og flisepest

Slip af med ukrudt, alger og flisepest. Vi giver dig nogle gode råd til, hvad du kan gøre – og hvad du IKKE skal gøre. Hvis du har mos og ukrudt mellem fliserne, kan [...]

2018-06-12T11:10:03+00:00