Der er mange fordele ved nye døre og vinduer. En af dem er, at de generelt er sværere at bryde igennem end ældre vinduer. Og det er vigtigt, da du skal kunne føle dig tryg i dit hjem.

Danmark ligger i toppen over europæiske lande, der har flest indbrud pr. indbygger. Det skyldes, at vi ikke indbrudssikrer vores huse i samme grad som resten af Europa.

Tænk sikring ind i dine nye vinduer og døre

Du kan selv gøre en del for at undgå indbrud. Sikring af vinduer og døre er en væsentlig faktor. Så når du skal skifte vinduer og døre, er det en god idé at tænke tyverisikring ind i de nye vinduer og døre.

Læs også: Bestil et gratis vinduestjek

Vælg certificerede vinduer og døre

Mange nye vinduer og døre er i dag konstrueret, så de er langt sværere at bryde ind gennem end ældre vinduer og døre. Det gælder også vinduer og døre fra Rationel, som er certificeret efter den engelske standard ”Secured by Design”, der bl.a. tester vinduernes indbrudshæmmende egenskaber.

Når du vælger SBD-certificerede vinduer og døre, reduceres risikoen for indbrud med op til 75 pct.
Særlige egenskaber ved tyverisikrede vinduer og døre
  • Ekstra solidt lukkesystem
  • Forstærkede beslag
  • Sikringslimede ruder
  • Lamineret sikringsglas
  • Døre med forøget tykkelse

Læs også: Disse vinduesskader dækker din forsikring ikke! 

Mulighed for ekstra sikkerhed

Alt efter, om du bor i by eller på landet, kan der være behov for ekstra sikring af dine vinduer og døre. I byområder kan det være en god idé at vælge en løsning, hvor alle beslag er ekstra forstærkede og hærdede. Bor du på landet eller lidt afsides, hvor tyven kan arbejde i fred, anbefales det at få ruden lamineret, så den stort set ikke kan knuses.

Lad os hjælpe dig med den bedste løsning

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om, hvilke sikringsmuligheder du bør vælge. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Læs mere om vinduer og døre her

Mest læste artikler

Alger eller ej?

Går vi endnu et mildt og fugtigt vinterhalvår i møde, vil det give gode betingelser for de alger du måske allerede har på dit tag. Men er det bedst at lade dem blive eller [...]