Der er mange fordele ved nye døre og vinduer. En af dem er, at de generelt er sværere at bryde igennem end ældre vinduer. Og det er vigtigt, da du skal kunne føle dig tryg i dit hjem.

Danmark ligger i toppen over europæiske lande, der har flest indbrud pr. indbygger. Det skyldes, at vi ikke indbrudssikrer vores huse i samme grad som resten af Europa.

Tænk sikring ind i dine nye vinduer og døre

Du kan selv gøre en del for at undgå indbrud. Sikring af vinduer og døre er en væsentlig faktor. Så når du skal skifte vinduer og døre, er det en god idé at tænke tyverisikring ind i de nye vinduer og døre.

Læs også: Bestil et gratis vinduestjek

Vælg certificerede vinduer og døre

Mange nye vinduer og døre er i dag konstrueret, så de er langt sværere at bryde ind gennem end ældre vinduer og døre. Det gælder også vinduer og døre fra Rationel, som er certificeret efter den engelske standard ”Secured by Design”, der bl.a. tester vinduernes indbrudshæmmende egenskaber.

Når du vælger SBD-certificerede vinduer og døre, reduceres risikoen for indbrud med op til 75 pct.
Særlige egenskaber ved tyverisikrede vinduer og døre
  • Ekstra solidt lukkesystem
  • Forstærkede beslag
  • Sikringslimede ruder
  • Lamineret sikringsglas
  • Døre med forøget tykkelse

Læs også: Disse vinduesskader dækker din forsikring ikke! 

Mulighed for ekstra sikkerhed

Alt efter, om du bor i by eller på landet, kan der være behov for ekstra sikring af dine vinduer og døre. I byområder kan det være en god idé at vælge en løsning, hvor alle beslag er ekstra forstærkede og hærdede. Bor du på landet eller lidt afsides, hvor tyven kan arbejde i fred, anbefales det at få ruden lamineret, så den stort set ikke kan knuses.

Lad os hjælpe dig med den bedste løsning

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om, hvilke sikringsmuligheder du bør vælge. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Læs mere om vinduer og døre her

Mest læste artikler

  • jydsk tagteknik facade

Tjek din facade for disse skader

Afskalninger i puds og revner i ydermuren kan udvikle sig til dyre skader, hvis du ikke får dem udbedret i tide. Se, hvad du skal være opmærksom på, og hvad du selv kan gøre [...]

Derfor skal du tjekke tagets tætningsbånd

Tagryggen er et særligt udsat område på dit hus. Hvis tætningen omkring tagryggen ikke er intakt, er der fri passage for slagregn, fygesne og dyr, som kan forårsage dyre fugt- og vandskader. De fleste [...]