Søg tilskud og spar penge.  Du kan bl.a få tilskud til udskiftning af radiatorventiler, nye vinduer og mange flere energiforbedringer.

Mange boligejere kender til håndværkerfradrag, men er du klar over, at du også kan søge om energitilskud? Energiselskaberne er blevet pålagt at mindske CO2 udledningen og giver derfor tilskud til energiforbedringer i din bolig.

Læs også: Sådan får du dit håndværkerfradrag – guide til indberetning

Du kan få tilskud til
 • energibesparende vinduer og døre

 • isolering (loft, kælder, etageadskillelse, rør mv.)

 • ny varmtvandsbeholder

 • skift af radiatorventiler

 • nyt fyr /ny kedel

 • solfangeranlæg

 • LED belysning

Listen er ikke udtømmende, så der er stor sandsynlighed for, at du kan få tilskud, hvis du påtænker at energiforbedre din helårsbolig. Se hele listen herDer gives ikke energitilskud til ligeså mange forbedringer af sommerhuset som af helårsboligen. Vi har den nødvendige viden om begge dele, og rådgiver dig gerne i forbindelse med energiforbedringer.

Du kan også få håndværkerfradrag for opgaven. Se hvad du kan få håndværkerfradrag for her.

Vi søger altid tilskuddet for dig

Når du får et tilbud fra Jydsk Tagteknik, er der altid tilføjet det mulige energitilskud. Og vælger du at acceptere tilbuddet, sørger vi for at søge tilskuddet for dig. Herved slipper du for papirarbejdet. Vælger du derimod selv at udføre energiforbedringen i din bolig, er der nedenstående muligheder for at søge tilskud.

Sådan søger du selv tilskud:
 1. Du kan vælge selv at kontakte energiselskaberne og høre, hvor meget de giver i tilskud for energiforbedringen og herefter ansøge om tilskud hos det selskab, du foretrækker.
 2. Flere virksomheder har specialiseret sig i at søge om tilskud på vegne af forbrugere bl.a. Energikøb.dk og Energitilskud-danmark.dk. Fordelen er, at du selv slipper for at skulle undersøge markedet samt for papirarbejdet i forbindelse med ansøgningsprocessen.
Vigtigt! Tilskud skal søges på forhånd

Vælger du selv at udføre opgaven er det vigtigt, at du søger energitilskud INDEN, du går i gang med at købe materialer og påbegynder arbejdet. Der kan ikke søges tilskud, når først arbejdet er i gang eller udført.

Fakta om energitilskud

 • Der ikke er loft for, hvor meget du kan få i tilskud pr. bolig

 • Du kan også søge om håndværkerfradrag og få fradrag for arbejdslønnen i forbindelse med energiforbedringerne

 • Tilskuddet er ikke betinget af at det er en håndværker der laver forbedringerne

Et Hustjek kan give dig rådgivning, og overblik over, hvilke energiforbedringer der kan betale sig i din bolig.

Læs mere og bestil et hustjek her

Mest læste artikler

 • Storm_JT_ugens_tip

Tjek dit hus når stormen har lagt sig

Når stormen er ovre, er det vigtigt at få tjekket huset grundigt for de skader, som man ikke umiddelbart kan se. Her er nogle af de ting, du skal kigge efter. Først og [...]

Flotte fliser uden alger og flisepest

Slip af med ukrudt, alger og flisepest. Vi giver dig nogle gode råd til, hvad du kan gøre – og hvad du IKKE skal gøre. Hvis du har mos og ukrudt mellem fliserne, kan [...]