Søg tilskud og spar penge.  Du kan bl.a få tilskud til udskiftning af radiatorventiler, nye vinduer og mange flere energiforbedringer.

Er du klar over, at du kan søge om energitilskud? Energiselskaberne er blevet pålagt at mindske CO2 udledningen og giver derfor tilskud til energiforbedringer i din bolig.

Du kan få tilskud til
  • energibesparende vinduer og døre

  • isolering (loft, kælder, etageadskillelse, rør mv.)

  • ny varmtvandsbeholder

  • skift af radiatorventiler

  • nyt fyr /ny kedel

  • solfangeranlæg

  • LED belysning

Listen er ikke udtømmende, så der er stor sandsynlighed for, at du kan få tilskud, hvis du påtænker at energiforbedre din helårsbolig. Se hele listen herDer gives ikke energitilskud til ligeså mange forbedringer af sommerhuset som af helårsboligen. Vi har den nødvendige viden om begge dele, og rådgiver dig gerne i forbindelse med energiforbedringer.

Vi søger altid tilskuddet for dig

Når du får et tilbud fra Jydsk Tagteknik, er der altid tilføjet det mulige energitilskud. Og vælger du at acceptere tilbuddet, sørger vi for at søge tilskuddet for dig. Herved slipper du for papirarbejdet. Vælger du derimod selv at udføre energiforbedringen i din bolig, er der nedenstående muligheder for at søge tilskud.

Sådan søger du selv tilskud:
  1. Du kan vælge selv at kontakte energiselskaberne og høre, hvor meget de giver i tilskud for energiforbedringen og herefter ansøge om tilskud hos det selskab, du foretrækker.
  2. Flere virksomheder har specialiseret sig i at søge om tilskud på vegne af forbrugere bl.a. Energikøb.dk og Energitilskud-danmark.dk. Fordelen er, at du selv slipper for at skulle undersøge markedet samt for papirarbejdet i forbindelse med ansøgningsprocessen.
Vigtigt! Tilskud skal søges på forhånd

Vælger du selv at udføre opgaven er det vigtigt, at du søger energitilskud INDEN, du går i gang med at købe materialer og påbegynder arbejdet. Der kan ikke søges tilskud, når først arbejdet er i gang eller udført.

Læs mere og bestil et hustjek her

Mest læste artikler

4 energioptimeringer under 50.000 kr.

Energioptimeringer behøver ikke være store investeringer. Nedenfor får du 4 eksempler på forbedringer til under 50.000 kr., som du uden tvivl vil kunne mærke på din varmeregning. Når der bliver talt om [...]

  • Storm_JT_ugens_tip

Tjek dit hus når stormen har lagt sig

Når stormen er ovre, er det vigtigt at få tjekket huset grundigt for de skader, som man ikke umiddelbart kan se. Her er nogle af de ting, du skal kigge efter. Først og [...]