Hvor lang tid tager det at montere et Decra tag?

Hvis vi tager udgangspunkt i et helt almindeligt hus på 120-130 m2, så har vi en montagetid på 3 dage og det er incl tagrender og hvad der ellers måtte være. Det er vores store erfaring og topprofessionelle folk, der er grunden til den korte proces.

 

Hvis du hellere vil læse istedet for at se video:
Det med monteringen af et Decra tag, det er jo selvfølgelig alt efter, hvor meget erfaring man har med det. Vi har rigtig stor erfaring med Decra, det er klart det tag, vi laver mest af og det gør jo selvfølgelig, at vi føler os godt rustet til at montere det her, fordi vores folk laver ikke andet.

Det gør jo, at du kan på et almindeligt hus i dag på 120-130 m2, der er vi nede på en montagetid på 3 dage. Normalt, hvis der ikke er noget specielt på det, incl. montering af nye tagrender og så fremdeles og det gør jo, at vores kunder synes at det er rigtig dejligt, at de kan komme videre i processen, så de ikke har stilladser og så fremdeles til at stå, så det kører godt!

 

Find mere information om Decra tage på herunder: 

> Alt du skal vide om nyt Decra tag og pris på Decra tag
> Hvor meget vejer et Decra tag?
> Hvor lang tid tager det at montere et Decra tag?
> Hvordan fjerner jeg alger fra mit Decra tag?
> Hvor længe holder et Decra Tag?
> Skal man lægge et undertag inden man lægger et Decra tag?
> Støjer et Decra tag meget i regnvejr?
> Hvorfor skal jeg vælge et Decra tag?
> Hvad koster et Decra tag?
> Hvad er et Decra tag?
> Hvordan vedligeholder du et Decra tag?
> Hvilken garanti er der på et Decra tag?