Støjer et Decra tag meget i regnvejr?

Et Decra tag støjer eller larmer ikke mere end andre tage, når det regner. Et Decra tag bliver monteret med en kort lægteafstand, der er medvirkende til, at du ikke vil blive generet af regnen, der trommer på dit tag.

Hvis du vil læse istedet for at se videoen:
Et Decra tag har en kort lægteafstand og det gør faktisk, i og med at pladerne er så robuste, som de er gør faktisk, at de ikke støjer mere end andre tage. Det kan også være, at vi lægger det oven på eksisterende tag eller så fremdeles. De der stærke robuste plader det gør, at du får ikke den der trommeregn.

Som der er nogen stålplader, du har på. Man kan se i gamle staldbygninger og så fremdeles, hvor man har en rigtig høj lægteafstand, der kan du få den her trommeregn. Det gør du ikke på et Decra tag.

2017-04-17T23:39:38+00:00