Hvordan fjerner jeg alger fra mit Decra tag?

Et Decra tag er vedligeholdelsesfrit, men det er stort set umuligt at undgå det grønne skær af alger, der kan forekomme på alle tage. Vi anbefaler derfor, at du får algebehandlet dit tag en gang om året eller måske hvert andet år, hvis det skal blive ved med at fremstå som nyt.

 

Hvis du vil læse istedet for at se video:

Decra har som alle mulige andre overflader, der vil kunne forekomme et grønt skær, vil jeg sige – vil nok knapt kalde det alger – et grønt skær og det er typisk på nordsiden og der anbefaler vi, at man får lavet det, der hedder en algebehandling.

Om man får det gjort hvert år eller hvert andet år, det er jo en vurdering fra tag til tag. Men vi anbefaler på alle vores tage, at man algebehandler sit tag. Det holder det flot. Decra taget i sig selv er jo egentlig vedligeholdelsesfrit, men det her grønne algeskær, kan man sige, det kan forkomme på alle overflader.

 

Find mere information om Decra tage på herunder: 

> Alt du skal vide om nyt Decra tag og pris på Decra tag
> Hvor meget vejer et Decra tag?
> Hvor lang tid tager det at montere et Decra tag?
> Hvordan fjerner jeg alger fra mit Decra tag?
> Hvor længe holder et Decra Tag?
> Skal man lægge et undertag inden man lægger et Decra tag?
> Støjer et Decra tag meget i regnvejr?
> Hvorfor skal jeg vælge et Decra tag?
> Hvad koster et Decra tag?
> Hvad er et Decra tag?
> Hvordan vedligeholder du et Decra tag?
> Hvilken garanti er der på et Decra tag?