Hvor meget vejer et Decra tag?

Et Decra tag vejer under 7 kilo pr. m2, så det er absolut et af de letteste tage på markedet. Men det bliver monteret på en måde, så det kommer til at fremstå, som et af de stærkeste tage. Et Decra tag det holder i al slags vejr.

 

Hvis du hellere vil læse end se video:
Et Decra tag er et af de letteste tage, der findes på markedet. Det vejer under 7 kilo pr m2 og det gør jo selvfølgelig også, at man de fleste gange vælger at lægge det oven på et eksisterende tag, så et let tag.

Men måden, det er monteret på gør faktisk, at det er et af de stærkeste tage og det oplever man, når der er kraftig vind eller orkan herhjemme. Jamen så er det ikke de tage, der er udsat. Det er faktisk mere andre tagløsninger, som er mere udsat. Decra det holder

 

Find mere information om Decra tage på herunder: 

> Alt du skal vide om nyt Decra tag og pris på Decra tag
> Hvor meget vejer et Decra tag?
> Hvor lang tid tager det at montere et Decra tag?
> Hvordan fjerner jeg alger fra mit Decra tag?
> Hvor længe holder et Decra Tag?
> Skal man lægge et undertag inden man lægger et Decra tag?
> Støjer et Decra tag meget i regnvejr?
> Hvorfor skal jeg vælge et Decra tag?
> Hvad koster et Decra tag?
> Hvad er et Decra tag?
> Hvordan vedligeholder du et Decra tag?
> Hvilken garanti er der på et Decra tag?